Om Pixel.TV

Historien om Pixel TV

Pixel.tv blev lanceret den 20. november 2007 og var dermed Danmarks første tv-station på nettet.Formålet med Pixel.tv er at fungere som et samlingspunkt for “fandom” og som en mulig kanal for dig, der ønsker at finde nyheder eller dykke ned i specifikke emner. Det er også et sted, hvor du kan dele aktiviteter, der kunne være interessante for Pixel.tvs besøgende.

Idéen til Pixel.tv blev skabt af Thomas Bense, der, med flere års erfaring i tv-branchen og en stor interesse for elektroniske spil, følte behovet for en platform, der kunne skabe indhold om dette emne.Pixel.tv er et selvstændigt medie, hvor indholdet bliver skabt af personer med en passion for spil, film, serier og/eller tech produkter.

Siden begyndelsen, hvor fokus primært var på gaming, har Pixel.tv udviklet sig til også at omfatte film, tv-serier og tech. På Pixel.tv kan du finde informationer via programmer og artikler, der appellerer til både entusiaster og dem, der blot ønsker at holde sig opdateret. Pixel.tv har gennem tiden etableret sig som det førende og mest udbredte fan-medie i Danmark.

På baggrund af den store viden om de forskellige kategorier på Pixel.tv fungerer det ofte som en kilde til anmeldelser, nyheder og omtaler for forskellige nyhedsmedier og virksomheder, der søger information. Desuden har Pixel.tv brugt denne viden og erfaring til at producere indhold for andre og har derfor leveret programmer til TV2, Viasat og SBS.

På hjemmesiden www.pixel.tv

På Pixel.tv bestræber vi os på at differentiere indholdet alt efter hvilket medie du besøger. Her er nogle af de medier, hvor du kan finde Pixel.tv.

I indholdet er der fokus på kategorierne; spil, film, tv-serier og tech produkter.

Den dalige dækning af eksempelvis: anmeldelser, nyheder og interviews, men også udvalgte underholdnings programmer.

Indholdet på Pixel.tv sigter efter at være professionelt produceret, med en kritisk og konstruktiv tilgang.

Indhold leveres både i video og artikel form.

Pixel.tv – TV kanal

Pixel.tv findes som 24/7 flow-tv kanal hos Waoo og på Pluto TV.

Waoo dækker et geografisk område svarende til 1.600.000 husstande af dem er 300.000 aktive kunder hos Waoo. De har blandt andet vundet priser for. at leverer Danmarks bedste bredbånd. I Tv-pakken hos Waoo kan du finde Pixel.tv kan du finde Pixel.tv i en, tæt på, reklamefri udgave.

Pluto TV er en gratis tjeneste, der kan downloades som app til de fleste enheder. Her kan du finde en Pixel.tv kanal, der kører 24/7 og giver dig overblikket over hvad der rører sig når det gælder spil, tech, film og tv-serier. Der er reklamer på kanalen, men tilgengæld er den gratis.

På Pixel.tv tv-kanal bringer vi alt det indhold du kan finde på www.pixel.tv, på vores twitch kanal, samt eksklusive udsendelser, der kun findes på TV kanalen.
Læs mere herPixel.tv som TV kanal.

Twitch

Her har du mulighed for at komme helt tæt på og opleve Pixel.tv holdet på slap linie, men også med seriøs dækning af f.eks. nye produkter, nyt fra e-sports scenen og direkte fra events.

Værter fra Pixel.tv vil ofte være i selskab med gæster, og invitere seerne med i udvalgte spil.
Der vil såvidt muligt blive sendt direkte, i hverdage fra kl. 14.00 – 16.00.
Her er der god mulighed for at knytte bånd både til Pixel.tv holdet, men også til andre, der er med i fællesskabet og ser med.

YouTube

Her placerer vi udvalgte spil-indslag som f.eks. nyheder og anmeldelser.

Discord

Er muligheden for at være en del af fællesskabet, møde andre med de samme interesser, og komme helt ind i maskinrummet på Pixel.tv og blive taget med i fokusgrupper når der skal udvikles nyt indhold, ny hjemmeside, etc.

Kontakt

Skal vi skabe det næste store strategiske samarbejde?

Samarbejdsaftaler, idéer til indhold og lignende: [email protected] På Pixel.tv bestræber vi os på at differentiere indholdet alt efter hvilket medie du besøger.