Annoncering med Pixel.TV

Bliv synlig i Pixel.tv´s medieunivers og nå ud til en stærk målgruppe i film-, serie-, tech- og gamingentusiaster.

Pixel.tv, der har eksisteret siden 2007, er dedikeret til at levere indhold af høj kvalitet inden for disse områder. Som en medievirksomhed drevet af entusiaster, får I udover synligheden, også mulighed for at støtte et hold, der brænder for vores fokusområder.

En stor del af dem, der følger med er dedikerede fans, der søger information, inspiration og underholdning, og ofte er dem man får til når man vil vide mere undenfor Pixel.tv´s fokusområder.

Så hvis du ønsker at nå ud til en målrettet og dedikeret gruppe af entusiaster, er Pixel.tv Medier det perfekte sted at annoncere. Pixel.tv-indhold deles gennem hjemmeside, TV, radio, og vi er naturligvis til stede på de fleste sociale medier. 

Kontakt os i dag for at udforske mulighederne og blive en del af vores medieunivers.

Pre-roll

TV-reklame

Nyhedsmail

Banners/wallpaper

Kontakt

Ønsker du et samarbejde med os? Udfyld nedenstående kontaktformular

Content

Unboxing

Annoncering

Kreativ Annoncering

Advertorial

Vi synliggør dit produkt og gør det til en relevant del af Pixel.tv´s indhold. God opmærksomhed for potentielle kunder.

Influencere

Pixel.tv samarbejder med adskillige influencere. Vi kan i samarbejde skabe unikt indhold til deres, jeres og vores kanaler!

Unboxing-video

Skab mere salg med en unboxing-video. Professionel video, der fortæller om dit produkts højdepunkter. Vi kan hjælpe med at udbrede indhold, hvis det er relevant.

Konkurrence

Vil du skabe ekstra opmærksomhed omkring dit produkt? Så kan vi med hjælp fra video og/eller artikel, skabe god stemning og engagement.

Programsponsorat

Bliv afsender på en serie af udsendelser, der er relevant for dit produkt. Giver god synlighed for en stærk målgruppe.

Videoproduktion

Vi kan hjælpe med: forberedelser, produktion konceptudvikling og udbredelse

Livestream

Lav jeres eget TV-show! Pixel.tv kan stå for produktion, værter, gæster, planlægning, aktiviteter omtale og deling – Det hele, eller efter jeres behov og ønsker.