Unboxing | OnePlus 12R Genshin Impact Edition

Vi dykker ned i unboxing af OnePlus 12R Genshin Impact Edition, en telefon for ægte fans! 

I denne unboxing video tager vi et kig på den helt nye OnePlus 12R Genshin Impact Edition, en telefon der ikke kun er designet til fans af det populære spil Genshin Impact, men også til dem, der sætter pris på unikt design og stærke specs. Der er her tale om et særligt samarbejde mellem OnePlus og miHoYo, som bringer karakteren Keqing til live gennem telefonens design og tema. 

Når vi først åbner den electro-violet boks, hilser Keqings ikoniske figur os velkommen. Hver eneste detalje er omhyggeligt udvalgt for at afspejle Genshin Impact-universet, lige fra den særlige ætsning på bagsiden af telefonen, der fremhæver Keqings lynkræfter, til det tilpassede OxygenOS-tema med animationsopstart, låseskærm og ikoner inspireret af spillet. 

Telefonen selv er drevet af Snapdragon 8 Gen 2 chippen, med 16GB RAM og 256GB lagerplads. Den 6.78-tommer store AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 120Hz lover enestående visuelle oplevelser, understøttet af HDR10+ og Dolby Vision for ekstra dybde og klarhed. På bagsiden finder vi et triple-kamera setup, ledet af et 50MP hovedkamera, hvilket sikrer imponerende fotokvalitet. 

Boksen er pakket med unikt tilbehør: et Keqing-etui, et 80W SUPERVOOC strømadapter og USB-C kabel i den nye Glinted Lightning-farve, samt forskellige samleobjekter som en foldbar diorama og akrylstativer, der alle hylder både Genshin Impact og Keqing. 

Et ideelt valgt, hvis du vil bringe en del af Genshin Impact-universet ind i din hverdag. 

*Oneplus har leveret produktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets