Ugens Spil | ‘V Rising’

Kan du ikke få nok af vampyre? Det kan svenske stunlock studies heller ikke!  

Online-multiplayer-spillet ‘V Rising’, udviklet af det svenske spilstudie Stunlock Studios, forlader sin early access periode og lanceres endelig officielt i sin fulde 1.0-version den 8. maj, godt og vel 2 år efter det først så dagens lys på Steam. 

I spillet vågner du op som en svækket vampyr i et mørkt og gotisk landskab hvor du skal genvinde din tidligere styrke og herredømme. Verden er fyldt med både menneskelige bosættelser og mytiske væsner, og spillerens opgave er at udforske, erobre territorier og opbygge et slot, der kan tjene som en sikker base for magtopbygning. Undervejs støder vi på forskellige fjender og rivaler, herunder andre vampyrer og monsterjægere, der alle truer vampyrens eksistens og ambitioner. 

Der kombineres elementer af survival, strategi og action, hvor spilleren skal balancere behovet for blod med risikoen ved at blive udsat for sollys og andre fare. Samtidig med at opbygge sit slot og magt, kan man også danne alliancer eller konflikter med andre spillere, hvilket bidrager til et dybt multiplayer-element iblandt spillet eller spændene narrativ. 

Med lanceringen af 1.0-versionen introduceres en række nye features, herunder forbedrede quests, udvidede bygningsmuligheder og en tilpasset spilbalance, der gerne skulle sikre en god oplevelse for nye såvel som tilbagevendende spillere. 

Stunlock Studios tidligere værker omfatter free-to-play titlerne ‘Bloodline Champions’ fra 2011 og ‘Battlerite’ fra 2017, som begge gør brug af intense PvP-kampe og dybdegående kampsystemer. Spillene kombinerer taktiske elementer med hurtige reaktioner og disse erfaringer må vi gå ud fra har haft direkte indflydelse på udviklingen af ‘V Rising’. Ved at overføre deres velprøvede formel for fængslende multiplayer-kampe til den vampyrtematiske survival-ramme, lader det til at Stunlock Studios har et sikkert hit under kappen.  

Vi glæder os i hvert fald til at sætte tænderne i ‘V Rising’, og netop derfor er det udnævnt til Ugens Spil på Pixel.tv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming