Ugens Spil | ‘Taskmaster VR’

Træd i rollen som deltager i Stormester.

Bliv stjernen i et af verdens mest populære tv-shows. Ugens Spil tager dig, i denne uge, med ind under VR hjelmen. 

‘Taskmaster VR’ er baseret på det populære britiske tv-show ‘Taskmaster’. For dem, der måske ikke er bekendt med showet, går konceptet ud på, at en gruppe deltagere skal udføre en række skøre og udfordrende opgaver, mens de bliver bedømt af den strenge Taskmaster. Showet byder altid på uforudsigelige øjeblikke, og i Danmark har vi vores egen udgave af showet kaldet ‘Stormester’, som også må siges at være ret så populært. 

‘Taskmaster VR’ bringer det populære tv-show til virtual reality, hvor DU er deltageren. Nu er det din tur til at fuldføre opgaverne og imponér Taskmasteren. Men det er selvfølgelig aldrig så let som det lyder.  

Der gøres brug af en lang række almindelige og ualmindelige genstande, som kan bruges til at løse opgaverne. Der er aldrig kun én løsning på opgaverne, og det opfordres til at tænke ud af boksen.  

Opgavernes skal klares i laboratoriet, køkkenet, campingvognen og haver, og taskmasteren selv, Greg Davies, og hans trofaste assistent, Little Alex Horne, som vi kender fra tv-showet, kommenterer dine præstationer med deres sædvanlige humor. 

Når du har løftet showets trofæ, det skinnende guldhoved, har spillet stadig mere at byde på. I Creative Mode kan du lave dine egne opgaver og udfordre dine venner i lokal multiplayer, så gør dig klar til, at ‘Taskmaster VR’ udkommer den 13. Juni, på Quest 3, Quest 2 og PC.  

Det kan næsten kun blive underholdende, og derfor er det Ugens Spil, på Pixel.tv 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming