Ugens Spil | Killer Klowns from Outer Space: The Game

HahAHhahHAAHah!!!

‘Killer Klowns from Outer Space: The Game‘ er endelig udkommer! Det asymmetriske multiplayer horrorspil, baseret på den ikoniske kultklassiker-film fra 1988, bringer den skæve og komiske tilgang til horror tilbage til skærmene, men denne gang på en helt ny måde – og så alligevel, meget familiær.  

Franchisen ‘Killer Klowns from Outer Space’ begyndte som en science fiction-horrorfilm i slutningen af 1980’erne, instrueret af Stephen Chiodo og produceret af Chiodo-brødrene. Filmen blev hurtigt kendt for sin fremstilling af klovne som monstre fra det ydre rum, og historien følger en gruppe indbyggere i den lille by Crescent Cove, der står over for en invasion af mordlystne klovne, som bl.a. forvandler mennesker til candyfloss-kokoner og opfører makabre marionetnumre med mennesker som dukker. 

Killer Klowns from Outer Space: The Game’ bringer nu den bizarre og underholdende verden til live igen, men denne gang i form af et multiplayer horror-spil, der minder om ‘Dead by Daylight’. Spillet er udviklet af IllFonic og tilbyder dog en unik tilgang til genren, hvilket primært sker ved brug af flere spillere end dets inspirationskilde. Her kæmper nemlig tre spillere som Killer Klowns mod syv borgere i Crescent Cove. Man kan vælge at samarbejde som klovnene, og derved benytte sig af deres absurde evner og våben for at høste mennesker, eller man kan vælge at bekæmpe invasionen som borgere, der blot har til formål at overleve og undslippe klovnene. 

Crescent Cove er er opdelt i forskellige områder, som tilbyder både klovnene og menneskene en række strategiske muligheder. Klovnene er bl.a. udstyret med Cotton Candy Rayguns, boksehandsker og ballondyr, mens menneskene kan finde våben som køller, knive og skydevåben spredt udover mappet. 

Der bydes på PvPvE-elementer, dynamiske mål, ofringer af mennesker til klovne-guden, og ikke mindst masser af indsamling af ressourcer og søgen efter udgange for at menneskene kan undslippe inden tiden løber ud. 

Der vil selvfølgelig være masser af ikoniske scener fra filmen, såsom klovnenes dukketeater og deres parade gennem byen, og det lader til at spillet formår at blande det skræmmende med det latterlige på en måde, der i de grad hylder originalens ånd. 

Ifølge Chiodo-brødrene, har rejsen fra film til spil været lang og udfordrende, men de er begejstrede for resultatet, og mener, at spillet formår at fange filmens essens og udvide universet på måder, som de aldrig kunne have forestillet sig med den oprindelige films budget og teknologi. 

Det håber vi i den grad de har ret i, og derfor er ‘Killer Klowns from Outer Space’ ugens spil på Pixel.tv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming