Ugens Spil | ‘Final Fantasy VII Rebirth’

I denne uge står Ugens Spil på JRPG i lange baner!

‘Final Fantasy VII Rebirth’ er det andet kapitel i genindspilningen af det klassiske spil “Final Fantasy VII” fra 1997 og fortsætter historien fra “Final Fantasy VII Remake” fra 2020. Du er Cloud Strife, et tidligere medlem af elitestyrkern SOLDIER med sit ikonsike store sværd på skulderen og en fortid så tåget, som de forurenede gader i spillets hovedby Midgar. 

Nu arbejder du som lejesoldat for øko-terrorist-gruppen AVALANCHE i deres kamp mod Shinra Electric Power Company, som på grov vis udnytter planetens ressourcer. Cloud ledsages af et slæng af mindeværdige karakterer, og udfolder sig i en rig og detaljeret genskabt verden, hvor vi på ny besøger kendte områderr, suge den atmosfærdiske historie til os og nyder godt af et veludførst genskabt kampsystem – hvor der tropen tro, skal gøre brug af både fysiske angreb samt magi. 

Udviklingen af “Final Fantasy VII Rebirth” har været en massiv opgave for Square Enix, der har genopbygget det oprindelige spil fra bunden, men med nutidig teknologi. Spillets instruktør, Tetsuya Nomura, har fra start gjort klart, at en komplet genskabelse af det oprindelige spils indhold i en enkelt udgivelse ville være for krævende, så derfor valgte teamet at opdele genindspilningen i intet mindre end tre dele. Her er der tale om den anden udgivelse og nu er det endelig på tiden at dykke dybere ned i denne del af historien. 

Sammenlignet med det oprindelige spil fra 1997, bryder “Final Fantasy VII Rebirth” igennem tidsbarrieren, fra det pixelerede 1997 til de betydelige visuelle forbedringer, der fremviser de teknologiske fremskridt, der er sket over de sidste årtier. Spillet er eksklusivt til PlayStation 5 og demonstrerer tidens grafiske og gameplay-mæssige forbedringer og “Rebirth” viser os nu, hvad spil kan opnå, når nutidens gamedesign og maskinkraft møder fortidens nostalgi. 

“Final Fantasy VII Rebirth” bringer nye elementer og dybder til historien og karaktererne. Med en blanding af real-time saction, strategiske kamp og masser af rollespilselementer, serveres der her et kærlighedsbrev til fans af originalen og der bydes på en ny frisk oplevelse, der gerne skulle give blod på tanden til den tredje og sidste titel i sagaen, når den engang ser dagens lys. 

Ugens spil: “Final Fantasy VII Rebirth” 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming