Ugens Spil | ‘Dragons Dogma 2’

Hvis du skal vælge ét rollespil at sætte tænderne i, i år, er dét her nok det bedste bud indtil videre.

‘Dragon’s Dogma 2’, som udkommer d. 22. marts, lover at tilbyde en omfattende action-RPG oplevelse, der bygger videre på det karakteristiske gameplay, som kendetegnede dets forgænger fra 2012. Spillet udvikles igen af Capcom og med anvendelse af deres RE Engine, stræbes der denne gang efter at tilbyde en endnu mere indlevende singleplayer-rejse, der inkorporerer dynamisk kamp, en detaljeret verden og ikke mindst en kompleks fortælling. Antagende rollen som “The Arisen”, påbegyndes en mission for at konfrontere og besejre Dragen, et væsen der udgør en kæmpe trussel mod spillets verden.  

Gør dig klar til at udforske det komplekse univers, hvor spillernes opgave er at navigere og forstå de forskellige samfund og racer, som befolker spillet – især forholdet mellem de menneskelige kongeriger og de såkaldte “beastrens” nationer. Hver af disse grupper har sine egne unikke kulturelle træk, traditioner samt overbevisninger, og disse forskelle bidrager ikke kun til spillets lore, men påvirker spillets forløb og de valg, der skal træffes. Interaktioner med de forskellige fraktioner og karakterer kan lede til forskellige udfald baseret på, hvordan man vælger at forholde sig til deres kulturer og bevæggrunde, og der skulle ikke være mangel på dyb indlevelse. 

I denne omgang introduceres vi for “Warfarer”, en ny alsidig class, der tillader spillere at mestre et bredt udvalg af våben og magi, der repræsenterer alt godt fra de andre classes i bedste bland-selv-slik-stil. Derudover beriges ‘Dragon’s Dogma 2’ universet bl.a. med “Vocation Maisters”; eksperter, der tilbyder unikke færdigheder – og mulighed for at låse op for nye erhverv. Dertil har vi “Dragonsplauge”; En tilstand, der påvirker seriens karakteristiske hjælpende NPC’er, Pawns, der forbedrer deres evner i de tidlige stadier men kan føre til negative konsekvenser senere. 

Tonsvis af quests og moralske beslutninger. Introduktionen af elf-racen og et væld af nye miljøer. Allerede inden sin udgivelse giver ‘Dragons Dogma 2’ blod på tanden efter at dykke dybere ned i spillets lore og interegere med spillets spændene indbyggere og fantastiske monstergalleri. 

‘Dragon’s Dogma 2’ lader til at skubbe grænserne for action-RPG-genren, og lover en blanding af dyb historiefortælling, dyb karaktertilpasning der benytter fotogrammetri-teknologi og opfindsomme kampmekanikker. Udgivelsesdatoen er lige om hjørnet, og selvom det lyder som farligt høje forventninger, regner vi med at det næste kapitel i ‘Dragon’s Dogma’-sagaen, intet mindre end sætter en ny standard for genren. 

Ugen spil på Pixel.tv: ‘Dragons Dogma 2’. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming