Ugens Film | ‘Kung Fu Panda 4’

Po vender tilbage i storform i ‘Kung Fu Panda 4’, der sparker denne ‘Ugens Film’ på Pixel.tv i gang!

Kung Fu Panda 4′ Udnævnt til Ugens Film på Pixel.tv 

Den nyeste skud på stammen af DreamWorks Animations’ elskede “Kung Fu Panda”-franchise, “Kung Fu Panda 4”, er blevet udvalgt som ugens film på Pixel.tv, og markerer den fjerde film i sagaen om Po, den uheldige panda, der endte med at blive en sand kung fu-mester. Efter tre succesrige film, der har indbragt milliarder på verdensplan byder 2024 på endnu en tilføjelse til universet der spænder såvel spil, tv-serier og selvfølgelig film. 

Under ledelse af instruktør Mike Mitchell, der tidligere har stået bag film ‘Trolls’ og ‘The Lego Movie 2’ , lover “Kung Fu Panda 4” at levere en historie, der ånder et frisk pust ind i den nu 16 år gamle franchise.  

I “Kung Fu Panda 4” står Po over for en ny udfordring, da han nu er blevet udvalgt til at blive Fredens Dals spirituelle leder, samtidig med at han skal finde og træne sin efterfølger til at overtage titlen som Dragekriger. Overgangen bliver dog kompliceret af ankomsten af “Kamæleonen”, en magtfuld troldkvinde med evnen til… ja! – at skifte form. Hun ønsker at stjæle Pos Visdomsstav for at kunne samle kræfterne fra de fjender, Po tidligere har besejret, og bruge deres færdigheder til sine egne nederdrægtige formål. I sin kamp mod Kamæleonen finder Po en usandsynlig allieret i Zhen, en kløgtig og gådefuld ræv, hvis loyale intentioner måske ikke er helt, hvad de synes at være. Sammen må Po og Zhen navigere i et net af intriger og fare for at redde dalen og dens indbyggere fra den visse undergang. 

Serien startede i 2008 med den originale “Kung Fu Panda”, som blev en øjeblikkelig succes, både kommercielt og kritisk, og efterfulgt af “Kung Fu Panda 2” i 2011 og “Kung Fu Panda 3” i 2016. Hver gang er der blevet budt på masser af action og humor, men også vigtige lektioner om selvopdagelse og 4’eren lover at bygge videre på denne arv, med et dybere dyk ned i Po’s udvikling som både kriger og spirituel leder, mens han står over for sin hidtil største trussel. 

Produktionen af “Kung Fu Panda 4” blev bekræftet i 2022, med en vision om at bringe serien til nye højder med avanceret animationsteknologi som i den grad har taget et spring siden sidst vi stiftede bekendskab med den hjertevarme panda. Filmen repræsenterer en af de sidste DreamWorks Animation-film, der, i sin helhed, er produceret internt på deres Glendale-campus, hvilket markerer en æra af forandring inden for studiets tilgang til animation, hvor outsourcing i større og større grad bliver en del af produktionen. 

Med en stjernebesat rolleliste, der inkluderer Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, og nye talenter som Awkwafina og Viola Davis, er “Kung Fu Panda 4” klar til at tage animationsscene med storm på ny! 

Ugens film i biograferne: ‘Kung Fu Panda 4’. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier