Ugens Film | ‘Inderst Inde 2’

Vi skal helt ind i sindet!

Årh!, hvem der bare var ung igen… og så igen – Ugens Film kommer hér! 

Denne uges film i biograferne er den længe ventede ‘Inderst Inde 2’. Den første ‘Inderst Inde’ film, der udkom i 2015, må siges at være en kæmpe succes og modtog ros fra både kritikere og publikum. Den original film, instrueret af Pete Docter, introducerede os til det fantasifulde univers inde i pigen Rileys hoved og viste, hvordan hendes personificerede følelser arbejdede sammen – eller mod hinanden – for at hjælpe hende med at navigere gennem livet. Filmen var både rørende og humoristisk og håndtere på fornem vis komplekse følelsesmæssige temaer. 

‘Inderst Inde 2’ fortsætter nu, hvor den første film slap, og vi følger igen Riley, som nu er blevet teenager. Med teenageårene følger selvfølgelig nye udfordringer og især følelser, og det betyder også at følelserne – Glæde, Vrede, Frygt, Afsky og Tristhed – kommer på overarbejde i de komplekse og kaotiske teenageår. Filmen dykker dybere ned i de mentale og emotionelle aspekter af at vokse op og finder nye måder at illustrere de indre konflikter, vi alle kender. 

‘Inderst Inde 2’ er endnu en gang instrueret af Pete Docter og produceret af Pixar Animation Studios. Produktionen har efterfølgeren har taget mange år, hvor der er blevet lagt stor vægt på at videreudvikle karaktererne. Og når det kommer til det nye persongalleri, så er en af de mest spændende aspekter ved ‘Inderst Inde 2’ introduktionen af nye følelser. Her er der tale om Nysgerrighed og Forlegenhed, og det skal blive spændene at se hvordan netop dét arter sig i den unge teenagers psyke. 

‘Inderst Inde 2’ appellerer, som sin forgænger, både til børn og voksne, med sin blanding af humor, drama og relaterbare dilemmaer. Vi regner med en stærk og følelsesladen oplevelse, som hele familien kan samles om og nyde sammen – og det skal selvfølgelig ske i biografen! 

Så husk at sætte kryds i kalenderen d. 13. juni og tag ind og se ‘Inderst Inde 2’, som er Ugens Film, på Pixel.tv 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier