Ugens Film | Bad Boys: Ride or Die

Bad boys, bad boys, Whatcha gonna do?!

‘Bad Boys’-franchisen startede i 1995 med filmen ‘Bad Boys’, instrueret af Michael Bay, og blev hurtigt en klassiker inden for action-komedie-genren.

De to hovedpersoner, Mike Lowrey (Will Smith) og Marcus Burnett (Martin Lawrence), medvirkede senere i de to efterfølgere, ‘Bad Boys II’ (2003) og ‘Bad Boys for Life’ (2020), der fortsatte med at udforske det hæsblæende og komiske buddy-cop partnerskab, og det må siges at have vokset sig til en af de største og mest elskede filmserier i genren. 

Nu er det tid til den fjerde film, ‘Bad Boys: Ride or Die’, hvor Mike og Marcus kastet ud i endnu en kompleks sag, da deres afdøde kaptajn, Conrad Howard, bliver anklaget for at have forbindelser til den rumænske mafia. De opdager hurtigt, at de selv er blevet gjort til syndebukke og bliver nu tvunget til at arbejde uden for lovens grænser for at rense kaptajnens navn. Filmen byder selvfølgelig på intens action, og vores helte må igen bruge alle deres evner og erfaringer for at overleve – og optrevle mysteriet. 

Will Smith og Martin Lawrence genoptager deres ikoniske roller, og det skal blive spændene om deres stærke samspil og humoristiske timing, der altid været seriens højdepunkt, endnu engang kan vinde publikums hjerter. Derudover vender Vanessa Hudgens tilbage som våbeneksperten Kelly, og Eric Dane spiller filmens skurk Banker, så der er altså sadlet godt op til en udgivelse, der gerne skulle leve op til franchisens ret så høje standarder. 

Filmen er i denne omgang instrueret af instruktørduoen Adil El Arbi og Bilall Fallah, som også stod bag ‘Bad Boys for Life’. De har i mellemtiden instrueret den ganske fornuftige action thriller ‘Rebel’ (2022), så vi kan kun håbe at standarden forbliver høj i deres portefølje. 

De første reaktioner fra publikum er allerede ved at sive ud gennem sprækkerne, og de har generelt været positive. Der bliver brugt sætninger som “den bedste siden den første film” og “badass” og der rapporteres om både intense actionsekvenser, højt tempo og velfungerende humor. 

Det er alt vi behøver at vide for at se frem til ‘Bad Boys: Ride or Die’, og derfor er den fortsatte fortælling om Miamis mest berømte detektiver, ugens film på Pixel.tv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier