Spilklubben | Spyro 2: Ripto’s Rage! (Reignited)

Spilklubben er tilbage i 2024 med den ikoniske lilla drage Spyro!

90’erne var fyldt med finurlige eventyrlige maskotter. Sonic, Gex, Earthworm Jim, Mario, Kirby, Crash Bandicoot og ikke mindst Spyro the Dragon. Og kampen om at være den mest ikoniske af slagsen var sat i gang.

I dag skal vi snakke om PlayStations lilla babydrage, Spyro, som altså ikke formåede at banke den blå-buksede orange punggrævling af pinden som PlayStations 90’er maskot, men som mange af os alligevel forbinder med nostalgi og de gode, gamle, spæde videospilsdage. Insomniac Games – kendt fra Spider-Man og Ratchet & Clank i dag – stod bag denne ikoniske trilogi, og vi har spillet midterbarnet – Spyro 2: Ripto’s Rage! – vi beklager på forhånd hvis vi træder nogle af jer over tæerne… Det her er Spilklubben!

Som altid kan I lytte og se med her på hjemmesiden eller YouTube. Men vi er igen også at finde på vodcast form på andre platforme SpotifyPodimo og Google Podcasts.

Næste uge optager vi en Spilklubben Special med fokus på 2023, som mange mener er et af de bedste spilår i årevis! Vi undersøger om det faktisk er tilfældet eller ej!

Vi håber, at I vil se/lytte med og deltage i kommentarfeltet på Twitch! Vi ses til Spilklubben!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming