Spilklubben | Spilåret 2023

Spilklubben laver den obligatoriske “Året der gik”-podcast, men med et twist!

Spilåret 2023 blev for mange set som et af de bedste i mange år. Men er det virkelig tilfældet? Det har vi sat os for at undersøge i det seneste episode af Spilklubben, som fokuserer specielt på Spilåret 2023 – nu hvor Riis stadig er på barsel. Det betyder også, at vi har Phillip med i stolen som den smukke dybe røst, og humøret er højt, mens Phillip, Svane og Son-Michael diskuterer hvorvidt spilåret faktisk er værd at hylde som det bedste år i lang tid.

Som altid kan du lytte med på formatet som podcast. Det foregår nu igennem Spilklubbens helt egen kanal, og altså ikke Pixel.tvs Podcast platform. Du skal altså bare søge Spilklubben på Podimo, Spotify, Google eller hvor du nu får dit Podcast fix, og så håber vi, at du synes om det!

I næste uge er det ét af Son-Michaels absolut favorit spil Phoenix Wright: Ace Attorney, som vi allerede begynder at streame fra formiddag af om tirsdagen. Selve podcasten bliver som altid optaget LIVE kl. 15:00 og I er velkommen til at deltage i diskussionen i chatten! Vi ses næste gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming