Spilklubben | LIMBO

I ugens Spilklubben står den på dansk indie-gaming med det fantastiske LIMBO!

Danmark har så sandeligt sat sit præg på spilverdenen og et af de spil, som fik Danmark på verdenskortet i spilindustrien var Playdeads LIMBO. Et mørkt imponerende puzzle-platformer, som på trods af sit simple monokrome udtryk vandt folk på sit velkonstruerede gameplay-loop og kryptiske mystiske verden!

Vi taler selvfølgelig en masse om spillet, hvilket indtryk det har efterladt hos os, og hvordan vi tolker den vage historie og verden. Desuden kommer vi ind på den succesfulde efterfølger Inside, og snakker om indie-scenen i Danmark og hvad LIMBO gjorde for den danske spilindustri.

Som altid kan I lytte og se med her på hjemmesiden eller YouTube. Men vi er igen også at finde på vodcast form på andre platforme, og har faktisk udvidet, så vi ikke længere bare er på Spotify, men skulle gerne være overalt hvor du får dit podcast-fix – blandt andet Podimo og Google Podcasts på nær iTunes.

Næste uge spilles der det formidable Batman Arkham Asylum – tak til Andreas Broberg for forslaget på vores Spotify – og det foregår altså på vores LIVE-stream mandag kl. 13-16 og tirsdag kl. 13-15 hvorefter vi som vanligt optager vores afsnit af Spilklubben!

Vi håber, at I vil se/lytte med og deltage i kommentarfeltet på Twitch! Vi ses til Spilklubben!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming