Spilklubben | Batman: Arkham Asylum

Superheltespillet der formede en genre – Spilklubben snakker Batman: Arkham Asylum!

Superhelte! Hvem elsker ikke dem? På trods af, at superheltene på det store lærred ikke gør det lige så godt som for et par år siden, så er de stadig brændende varme i videospilsformat. Senest med Marvel’s Spider-Man 2, som havde rekordhøje salgstal!

Men der er ét spil, som lagde fundamentet for ikke bare Insomniacs Spider-Man og superheltespil generelt, men faktisk stort set alle fremtidige action spil. Spillet jeg selvfølgelig taler om er Rocksteadys Batman: Arkham Asylum, som vi skal snakke om i dag!

Som altid kan I lytte og se med her på hjemmesiden eller YouTube. Men vi er igen også at finde på vodcast form på andre platforme, og har faktisk udvidet, så vi ikke længere bare er på Spotify, men skulle gerne være overalt hvor du får dit podcast-fix – blandt andet Podimo og Google Podcasts på nær iTunes.

Næste uge spilles der det intense roguelike ‘The Binding of Isaac’ – tak til greedisgoodz for forslaget på vores YouTube – og det foregår altså på vores LIVE-stream mandag kl. 13-16 og tirsdag kl. 13-15 hvorefter vi som vanligt optager vores afsnit af Spilklubben kl. 15!

Vi håber, at I vil se/lytte med og deltage i kommentarfeltet på Twitch! Vi ses til Spilklubben!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming