SONY’s nye håndholdte konsol får et officielt navn

Før kendt som “Project Q” men nu….

Tilbage i maj under SONY’s showcase blev vi ganske kort introduceret for den kommende håndholdte konsol, der skulle kunne bruges til at streame spil fra din PS5 i hjemmet. 

Konsollen gik dengang under det mystiske navn “Project Q”, men nu har SONY udgivet både det officielle navn og pris på det nye stykke hardware. “PlayStation portal Remote Player” er det endelige navn, eller bare “PlayStation Portal” for at gøre det lidt kortere.

Der er her tale om en konsol bestående af en 8″ LCD skærm med mulighed for spil i 1080p og 60 fps, når du streamer dine spil direkte fra PS5 via. dit WIFI i hjemmet. Det vil også være udstyret med håndgreb der minder om den oprindelige DualSense Controller, med dets haptiske feedback og adaptive triggers i de spil der understøtter de funktioner. Det vil dog ikke være muligt at forbinde VR-headset til, eller bruge spil der allerede benytter sig af SONY’s streaming service.

Udover at få et officielt navn så har vi nu også prisen for PlayStation Portal, der lyder på 219.99 EURO, hvilket er svarende til 1639,61 DKK før diverse skatter. 

Der er endnu ikke offentliggjort nogen udgivelsesdato, men SONY har gjort det klart, at den skulle udkomme senere i år. Så det er bare om at væbne sig med tålmodighed, indtil der kommer en preorder dato ud.

Kommer I til at købe PlayStation Portal i fremtiden? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets