Shokz smider bøjlen i deres nye design

En ny version af de fabelagtige bone conductor høretelefoner fra Shokz har ramt det danske marked. 

Shokz har alle dage været blandt de bedste når det kommer til bone conductor høretelfoner, der lader dig sanse dine omgivelser alt imens musik eller podcast kan nydes i ganske fornuftig kvalitet med øregangene fri. 

‘Shokz OpenFit’, er navet på en helt nye måde at opleve Shokz, der fra bunden er blevet omdesignet til at bryde med de begrænsninger, der ofte før har gjort sig gældende med tidligere modeller som f.eks. OpenRun

Mange har har måske tidligere følt sig begrænset af den tilknyttede bøjle i tidligere designs fra producenten, men nu er det altså tid til at man også kan nyde lydoplevelsen i sin lænestol eller seng, uden at bøjlen trykkes fra i baghovedet.  

De nye Shokz høretelefoner gør brug af OpenFit DirectPitch-teknologi, der sender lydbølger ind i øret via vibrationer på siden af hovedet uden at skulle skubbe en øretelefon ind eller på anden vis bruge en lydenhed, der dækker øret. (Denne skribent har længe været glad for sine Shokz høretelefoner grundet deres *tinitusdæmpende måde at afspille musik) 

Designet har komfort i højsædet, hvilket betyder, at OpenFits åbne øre-design sørger for, at der ikke ophober sig tryk eller varmeopbygning på ørerne, og man derfor i stedet kan fokusere på lyttekomforten hele dagen – især når man færdes i trafikken eller er ude og løbe en tur. 

Shokz OpenFit er tilgængelig i udvalgte danske forhandlere i farverne Sort og Beige til en pris på: 1799,- DKK

Har du erfaring med bone conductor høretelfoner? Skal du have de nye Shokz? 

*Shokz reklamerer ikke med- eller påstår at- Shokz produkter er tinitusdæmpende, dette er udelukkende skribentens egen erfaring med deres produkter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets