Ny konsol lader dig spille originale Nintendo 64-spil i 4K

Analogue 3D gør det muligt at spille Nintendo 64-spil i 4K-opløsning, og er sat til udgivelse i 2024.

Analogue, firmaet kendt for sin retro-håndholdte enhed, “Analogue Pocket”, som efter sigende skulle være den bedste måde at spille originale Gameboy spil på, har annonceret sit næste spændende produkt: “Analogue 3D”.

Den nye konsol har til formål at bringe Nintendo 64-kataloget ind i den moderne æra med bl.a. 4K HDMI-output og trådløse controllere. Konsollen vil ikke tilbyde emulering af roms, og kræver derfor at man ejer en fysisk kopi af spillene som skal afvikles i maskinen. Det bekræftes at samtlige regioner er understøttet, så om spillene er i PAL eller NTSC gør ingen forskel, hvilket gør det lettere at skaffe ønskede titler på brugtspilsmarkedet. 

“Analogue 3D” er designet til at være en tro genskabelse af Nintendo 64-oplevelsen, dog med moderne forbedringer. Selvom enhedens fulde udseende endnu ikke er afsløret, har Analogue offentliggjort et par ret så drillende billede, der viser en sort controller, der minder om en moderne udgave af den originale Nintendo 64-controller, samt et nærbillede der leder tankerne hen på Nintendo 64’s ikoniske on/off knap. 

Konsollen vil være udstyret med en række funktioner for at forbedre spiloplevelsen, hvilket omfatter følgende: 

  • 4K HDMI-output: Understøttelse af 4K-opløsning, hvilket lover en stærk opgradering af opløsning af de originale spil.  
  • Analogue OS: Enheden vil køre på Analogues egenudviklede operativsystem. 
  • Trådløse forbindelser: Enheden vil have trådløse Bluetooth- og 2,4G Wi-Fi-funktioner.  
  • Trådløs controller: I samarbejde med 8BitDo vil Analogue udgive en trådløs controller specifikt til konsollen. 
  • Originale controllerporte: Enheden vil have fire originale controllerporte, hvilket gør det muligt for spillere at bruge deres eksisterende Nintendo 64-controllere.  

“Analogue 3D” er planlagt til udgivelse engang i 2024. Selvom forudbestillinger endnu ikke er åbne, anbefales det at hoppe ind på den officielle hjemmeside, og bede om at blive informeret når forudbestillingen åbner så snart de bliver tilgængelige, givet den hurtige udsolgte historie for Analogue’s tidligere enheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets