Microsoft kommer til at afsløre den næste Xbox konsol

Microsoft afslører nyt cirkulært design til deres kommende midt-cyklus konsol.

Ups! Det var måske ikke lige helt meningen – Microsoft har afsløret planer for en midt-cyklus opgradering af sin Xbox Series X-konsol. Med kodenavnet “Brooklin” blev det nye design utilsigtet afsløret i dokumenter relateret til den igangværende FTC v. Microsoft-sag. Den redesignede Xbox Series X vil have en mere cirkulær form og vil desværre være uden diskdrev.  

Den nye Xbox Series X kommer med 2TB lagerplads, hvilket fordobler den nuværende kapacitet på 1TB. Den vil også have en USB-C frontport med strømlevering, og konsollen vil understøtte Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.2, hvilket gerne skulle styrke forbindelserne ude i stuerne  

En helt ny controller, med kodenavnet “Sebille,” er planlagt til at blive annonceret senere i år. Controlleren vil inkludere et accelerometer til gyro-brug og vil have et to-tonet farveskema. Den vil understøtte en direkte forbindelse til cloud, Bluetooth 5.2 og en opdateret “Xbox Wireless 2”-forbindelse. Derudover vil controlleren tilbyde “precision haptic feedback” og “VCA haptics double as speakers.” Knapperne og thumbsticks vil være mere stille, og controlleren vil have et genopladeligt og udskifteligt batteri samt modulære thumbsticks. Controlleren kan også løftes for at vække den, så det lyder ikke så skidt igen. 

Microsoft fokuserer også på energieffektivitet ved at skrumpe den eksisterende die til 6nm, hvilket refererer til en mikroprocessor fremstillet med en 6-nanometer produktionsproces, hvilket typisk betyder højere ydeevne og lavere strømforbrug. PSU-strømmen vil blive reduceret med 15 procent, og på trods af forbedringerne sigter Microsoft mod den samme lanceringpris på ca. 3500,- DKK for den nye Xbox Series X. 

Microsoft har også skitseret et roadmap for den nye Xbox Series X-konsol og controller, sammen med en ny Xbox Series S med 1TB lagerplads. Den nye Xbox Series S er foreløbigt planlagt til næste september, med den nye Xbox Series X planlagt til november 2024.

Ønskes en en mere dybdegående gennemgang henviser vi til VIDEOCARDZ.COM. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets