Meta Quest 3 kommer næste måned

Meta Quest 3 Mixed Reality Headset lanceres allerede d. 10. oktober, Starter ved 4399,- DKK.

Meta har annonceret lanceringen af deres nyeste mixed reality headset, ‘Meta Quest 3’. Dette avancerede headset vil være tilgængeligt på markedet fra den 10. oktober og kan forudbestilles nu. Med priser, der starter ved 4399,- DKK for 128GB-versionen og 5599,- DKK for 512GB-versionen, er Meta Quest 3 ikke ligefrem billig, men der er til gengæld også en del forbedringer ift. til ‘Quest 2’. 

Inden det bliver alt for detaljeret, anbefaler vi lige at se denne nye trailer for produktet, til at danne sig et overblik: 

This is Meta Quest 3 | Meta Quest

Meta Quest 3 er drevet af Snapdragon XR2 Gen 2-processoren, som Meta siger kan håndtere “dobbelt så meget grafisk bearbejdning” som Quest 2. Headsettet inkluderer også 8 GB RAM og har to 120Hz LCD-skærme, hver med en opløsning på 2064 x 2208. Dette beskrives som en 30% stigning i forhold til Quest 2. Linsens justerbare IPD varierer fra 58 mm til 71 mm. 

Headsettet har to 18 PPD RGB-farvekameraer på forsiden, der lover “fuldfarvet, højtrofast Passthrough”. Dette betyder, at brugerne kan skifte mellem en eksklusivt VR-tilstand og en, der kombinerer virtuelle og fysiske rum. Headsettet har også 3D-lyd-kompatible højttalere, der lover en 40% højere lydstyrke sammenlignet med Quest 2. 

Meta forventer, at forbrugere får 1,5-3 timers brug fra enhedens batteri, som tager omkring 2,5 timer at genoplade. 

En anden vigtig ny komponent i Quest 3 er den redesignede Touch Plus-controller, som introducerer haptisk feedback og har nu droppet ringen fra de tidligere VR-controller til fordel for infrarød sporing. 

Både 128GB og 512GB versionen inkluderer en kopi af Asgard’s Wrath 2, der bliver lanceret til december, skønt dette tilbud slutter den 27. januar 2024. 512GB-model inkluderer også et Meta Quest+ abonnement. Begge versioner kan forudbestilles på Metas online butik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets