Adobes nye AI værktøj er en kæmpe succes 

Ikke nok med der tilføjes nye sprog til servicen, så er det også den mest succesfulde beta i firmaets historie. 

Softwareudvikleren Adobe har annonceret en udvidelse til ‘Adobe Firefly’, som er deres nye AI-model, der nu understøtter 103 sprog. Udvidelsen gør det muligt for brugere verden over at generere AI billeder, men hvad der er mere spændene er, at på kun tre måneder, har tjenesten opnået mere end én milliard genererede billeder. Dette gør ‘Adobe Firefly’ til den mest succesfulde beta-udgivelse i virksomhedens historie. 

Siden lanceringen har Firefly på bare få måneder generet over en milliard billeder og er nu integreret i Photoshop, Express og Illustrator, som hjælper brugerne med A.I. genereret indhold. 

Franck Attia, direktør for Adobe i Norden, udtaler: 

“På kun få måneder er Firefly blevet en af de mest succesfulde beta-versioner hos Adobe, hvilket vidner om, at mange brugere verden over har stor glæde af dets funktioner. Derfor glæder det os, at vi nu kan give endnu flere kreative brugere verden over mulighed for at interagere med Firefly på deres foretrukne sprog, så brugere kan fortsætte med at skabe unikt indhold af højeste kvalitet, der sikrer kommerciel brug,” 

Hvis du ikke kender til funktioner i Firefly kan det beskrive Adobe dem som følgende: 

Firefly gør det  muligt for virksomheder at skræddersy kreative løsninger til egne unikke behov og stilarter, hvilket imødekommer den stigende efterspørgsel på digitalt indhold, der samtidig hjælper virksomhederne med at fremskynde processer og optimere omkostningerne. 

Derudover kan indholdet problemfrit redigeres i Express eller Creative Cloud og trygt deles på tværs af organisationer gennem Adobes øvrige workflows. 

Efterhånden som AI bliver en større del af hverdagen, har brugerne ret til at vide, om indhold er generet eller redigeret af AI. Derfor bliver indhold, der er genereret gennem Firefly, automatisk tagget med Content Credentials, der er en open source-teknologi, som hjælper med at markere AI-skabt indhold for at sikre gennemsigtighed. 

Det skal blive spændende at se hvor stor et indhug på A.I markedet gør, når Firefly træder ud af betafasen og bliver en fast del Adobe-pakken engang i fremtiden. 

Har du prøvet betaen af Firefly? Hvad er din holdning til A.I. genererede billeder? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets