*Sponsoreret indhold*

Velkommen til Flower Kingdom

Vi har på Pixel.tv altid være kæmpe fans af Nintendo og deres spil. Super Mario er naturligvis en af favoritterne. Få en gennemgang af den italienske blikkenslager med Thomas Bense, som giver dig et overblik i “Kort Fortalt: Super Mario”.

Super Mario Bros. Wonder | Ugens Spil

Hver uge sætter vi fokus på de vigtigste spil, og i denne omgang er det ingen overraskelse at et af årets største udgivelser er røget op på podiet som Ugens Spil.

Hvilken karakter fra Super Mario Bros. kan du bedst lide?

Deltag i vores sjove poll og giv din mening til kende!

Anmeldelse af Super Mario Bros. Wonder

Michael, som er vores helt store ekspert og fan i Nintendo, og især Super Mario, har fået spillet før tid og har brugt det sidste stykke tid på at spille det igennem og komme med hans holdning om spillet.

Super Mario Bros. er en del af vores DNA

I mange år har Super Mario været en kernedel af Pixel.tv’s DNA som TV-kanal og online-medie. Vi har dækket spillet og universet i mange år, og har haft et tæt forhold til karakteren og hans spil. Her ser du en anmeldelse af Super Mario 3D World fra 10 år siden.

Køb Super Mario Wonder i dag

Hop ud i det uventede med Super Mario Bros. Wonder – det næste kapitel med Mario-sjov og det første 2D-sidescrollende Super Mario Bros.-spil i over 10 år. Med et nyt Flower Kingdom og et bredt udvalg af spilbare figurer introducerer Super Mario Bros. Wonder også Wonder Flowers, der er spilforandrende genstande med overraskende effekter, som man skal se, før man tror det!

I Super Mario Bros. Wonder inviterer Prince Florian Mario og vennerne til Flower Kingdom – et ikke så fjernt land lige uden for Mushroom Kingdom. Men Bowser, Koopa’ernes konge, har andre planer. Med blot en enkelt berøring af den mystiske Wonder Flower fletter Bowser sammen med Prince Florians slot. Takket være hans nye kræfter spreder Bowser kaos over hele riget. Nu er det op til Mario og vennerne at stoppe Bowser og redde Flower Kingdom.

Hop ind i en helt ny verden

Begiv dig ud i Flower Kingdom og spil igennem de fantastiske og farverige baner fordelt på 6 forskellige verdener.

Innovative spilmekanikker Wonder Effect er den nyeste og skøreste mekanik i et Mario-spil til dato, hvor du forvandler banen om til noget der minder om en drømme-sekvens. Hvad kommer du til at finde og opleve under Wonder Effect?

Vind eksklusivt Super Mario Bros. Wonder Merchandise

Sammen med Nintendo udlodder vi eksklusivt merchandise fra Super Mario Bros. Wonder, som du hurtigt, nemt og gratis kan blive stolt ejer af!

Alt du skal gøre er, at skrive dit navn, email og om du ønsker en Super Mario Bros. Wonder Diorama eller et Super Mario Bros. Wonder Mulepose

Spil med dine venner

I Super Mario Bros. Wonder kan du spille sammen med dine venner i op til 4-spiller multiplayer med lokal co-op. Spillere i alle niveauer kan endda være med, da man ikke længere skal bekymre sig om at støde ind i hinanden og ved uheld kaste hinanden ned i huller, da man som noget nyt i Super Mario Bros. Wonder, ikke kan røre ved hinanden.

Første 2D Super Mario i 10 år

Siden Super Mario 3D World har vi ikke set en ny 2D-titel i Super Mario-universet. Ikke nok med, at spillet ser fantastisk, sjovt og kreativt ud, får vi også stillet den langtidsvarende 2D-Mario-sult, som vi alle har bygget op over årene.


Super Mario Bros. Wonder er ude nu til Nintendo Switch

Super Mario Bros. Wonder

  • Første 2D-Mario i 10 år
  • Underholdning fra start til slut
  • Spil som din yndlings karakter fra Mushroom Kingdom
  • Sjov og hygge med venner og familie i op til 4-spiller co-op.

Mere underholdning hos Nintendo

Tak fordi du støtter vores venner hos Nintendo/Bergsala