Ugens Film | Hygge!

Hvad er hygge egentlig? Det undersøger Ugens Film med samme navn!

TITEL: Hygge!
PREMIERE: 26. oktober
FILMSELSKAB: Scanbox Entertainment
INSTRUKTØR: Dagur Kári

Ugens Film tager fat i noget vi er stolte af som danskere: Hygge! og filmen deler faktisk navn med det udbredte kendte danske begreb!

Filmen “Hygge!” udforsker på humoristisk vis de dyrebare øjeblikke af dansk “hygge” i et sommerhusmiljø, der ved første øjekast udstråler idyl, men som skjuler en labyrint af skjulte hemmeligheder og konflikter. Syv venner samles til en overdådig middag, og mens de nyder god mad og dejlig vin, afslører de også deres mørkeste hemmeligheder under en farlig selskabsleg.

Med et stærkt ensemble cast, inklusive Sofie Torp, Joachim Fjelstrup, Jesper Groth og Nicolai Jørgensen, bliver seerne trukket ind i denne tankevækkende dramakomedie, der sætter fokus på, hvordan vi omgås hinanden som familie og venner i moderne tider. 

Instrueret af den talentfulde Dagur Kári, tidligere kendt for “Virgin Mountain,” udfordrer filmen det stereotypiske billede af dansk “hygge” og udforsker de komplicerede relationer, der skjuler sig bag glansbilledet. “Hygge!” er en fornøjelig, men også tankevækkende film, der skaber et underholdende og tankevækkende portræt af den menneskelige natur.

Filmen er distribueret af Scanbox Entertainment og kan ses i biograferne lige nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Programmer