Xbox Games Pass kommer til Meta Quest 3

I over et år har vi ventet på at høre nyt om integrationen af Xbox Games Pass på Meta Quest VR headsets. Nu ved vi at det ankommer til december på Meta Quest 3.

Et år efter den oprindelige meddelelse Microsoft og Meta nu endelig hvornår vi kan få lov at spille Xbox Game Pass på den kommende Meta Quest 3. Den ret så tillokkende integration er nu planlagt til lancering i december og tilbyder et kæmpe virtuel fjernsyn i Mixed Reality (MR), at nyde dine spiloplevelser på. 

Vi fik et kort glimt af via Meta Quests officielle X-konto: 

Integrationen vil give Meta Quest 3-brugere mulighed for at få adgang til Xbox Cloud Gaming direkte fra deres headsets. Dette åbner op for det store bibliotek af Xbox-titler, der nu kan spilles i et MR miljø, hvor som helst. Tjenesten vil være tilgængelig for Game Pass Ultimate-abonnenter og må siges at udvide værdien for det 109,-/månedlige abonnement, hvis man er ejer af Metas kommende headset. 

Integrationen benytter i cloud computing for at levere spiloplevelser i høj kvalitet direkte til Meta Quest 3-headsetet. Brugerne vil kunne spille Xbox-titler uden behov for yderligere hardware andet end end Xbox controller, hvilket gerne skulle gøre det til en problemfri oplevelse – hvis internettet altså er i orden. Tjenesten sigter mod at tilbyde spil med lav latenstid, og Xbox er blandt de førende på cloud-gaming markedet, så der er ingen grund til at være skeptisk førend det er blevet prøvet af. 

This is Meta Quest 3 | Meta Quest

Dette træk virker strategisk smart for begge virksomheder. For Microsoft er det endnu et skridt i udvidelsen af rækkevidden af deres Game Pass-tjeneste, som allerede har millioner af abonnenter. For Meta tilføjer det en overbevisende grund for spillere til at adoptere deres MR-headset og forbedrer helt klart dets værdi som en multifunktionel enhed. 

Integration af Xbox Game Pass i Meta Quest 3 markerer en væsentlig milepæl i udviklingen af MR-gaming. Det opfylder ikke kun et år gammelt løfte, men sætter også scenen for fremtidige samarbejder mellem Microsoft og Meta, der potentielt kan være med til at forme fremtiden, hvor MR bliver en større og større del af vores hverdag.

Xbox Game Pass-integrationen vil være tilgængelig for Meta Quest 3-brugere fra denne december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming