Xbox afholder stor tredjeparts-spil fremvisning 

Xbox sætter fokus på mangfoldigheden af kommende tredjepartsspil til deres konsol i den kommende ‘Xbox Partner Showcase’. 

Godt nok er der i øjeblikket meget snak om førsteparts-spil ovre hos Playstation Studios i kølvandet på, at ‘Spider-Man 2’ har solgt 2,5 millioner eksemplarer i den første uge, men det skal ikke tage fokus væk fra tredjepartsudgivelser ovre hos Xbox. I morgen, d. 25. oktober, står Microsoft nemlig klar til at rette spotlyset mod deres tredjepartsudviklere, under årets tredje digitale ‘Xbox Partner Showcase’. Her vil der blive fremvist en lang række spil, der gerne skulle gøre det værd at tune ind, når begivenheden løber af stablen kl. 19:00 dansk tid. 

Showcaset vil byde på alt fra små kreative indie-titler til store anerkendte spil fra udviklere som Ryu Ga Gotoku Studio, Remedy Entertainment, og Studio Wildcard. Indslagene vil derved inkluderer en snigpremiere på ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’, fremvisningen af ‘Alan Wake 2’s lanceringstrailer, og et kig på ‘Dungeons of Hinterberg’. 

Nysgerrige over hele kloden kan showet via Xbox’s officielle kanaler på YouTube og Twitch, og her menes HELE verden. Udsendelsen, bliver nemlig sendt undertekstet på over 30 sprog og vil inkluderer mulighed for at få tolket hele begivenheden på både Amerikansk Tegnsprog og Britisk Tegnsprog

Selvfølgelig er det også i Microsofts egen interesse at fremvise kommende spil til Xbox, men det skal ikke tage fra konceptet, at det altid er rart at få promoveret spændende titler fra studier, der gør noget ekstra ud af at skabe spil til platformen. 

Se med på youtube (4K) og Twitch (1080p) i morgen d. 25. oktober kl. 19:00.


Vi var tilbage i september enormt imponeret over trailerne til ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’, og ‘Alan Wake 2’ afslørede tidligere på måneden deres store planer for DLC-indhold. Det skal derfor blive spændende at se hvad nyt disse titler har at byde på under Xbox’ showcase.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming