‘World of Horror’ er uhyggelig stilfuldt!

det Junji Ito og H.P. Lovecraft-inspirerede kosmiske horror retro RPG, er imponerer med ny trailer.

I spilindustrien lægges der ofte vægt på grafiske kraftpræsentationer, men nogle gange kan blot ‘MS Paint’ være et stærkt nok værktøj, hvis ellers man har en stærk vision og masser af kreativitet. Det nyligt udgivne gyser-RPG ‘World of Horror’ er et sådan eksempel og byder på masser af smukke pixelerede uhyggeligeheder, på trods af det udelukkende er skabt af solo-udvikleren Panstasz. Spillet udgives af Ysbryd Games, og har nu forladt sin Early Access-fase, og gør dermed sin debut lige op til Halloween.

I ‘World of Horror’ finder du dig selv vandrende gennem den uhyggelige kystby Shiokawa, hvor en udefinerbar frygt lurer under byens rolige facade. Med 14 spilbare karakterer at vælge imellem, hver med sit egen unikke perspektiv på den rædselsvækkende fortælling, lover spillet en frisk narrativ oplevelse med hver gennemspilning. 

Spillets 1-bit æstetik, er en nostalgisk hyldest til retro Macintosh-æraen, og er skabt udelukkende ved brug af det klassiske tegneprogram ‘MS Paint’. Dette er selvfølgelig et bevidst designval, der skaber uhyggen i det tegnede billede, men også i hvad der ikke bliver portrætteret grunden den minimalistiske stil. Den stemningsfyldte visuelle stil forstærkes yderligere af et chiptune-soundtrack, som i traileren virkelig bidrager til oplevelsen. 

Se den gruopvækkende og fuldstændig fantastiske trailer:

WORLD OF HORROR – v1.0 Launch Trailer | Ysbryd Games

Udvikler Pawel Kozminski har udtrykt enorm tilfredshed med spillets fuldførelse, og markerer afslutningen på en femårig udviklingsrejse. ‘Word of Horror’ er allerede nu ude på PC, imens Playstation og Nintendo Switch versionen først udkommer d. 26. oktober. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming