Vampire The Masquerade: Bloodlines 2′ er tilbage på sporet 

Paradox Interactive genopliver Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 med The Chinese Room som udvikler.

Paradox Interactive har annonceret, at spilstudiet The Chinese Room, en del af Sumo Digital, nu står for udviklingen af den længe ventede titel ‘Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’. Spillet er planlagt til at blive præsenteret i januar 2024 og lancering i efteråret 2024. 

‘Bloodlines 2’ er efterfølgeren til kultklassikeren “Vampire: The Masquerade – Bloodlines” og tager spillerne med til Seattles mørke underverden, hvor vampyrer kæmper for overlevelse og dominans. Som en Elder vampyr vil spillerne møde interessante karakterer, navigere i komplekse politiske relationer og jage i byens gader, mens de skal balancere deres behov for blod. 

En annoncerings-trailer kan ses herunder:

Efter Paradox Interactives opkøb af White Wolf overgik spillets udvikling oprindeligt yil Hardsuit Labs under ledelse af kreativ direktør Ka’ai Cluney og forfatter Brian Mitsoda. Projektet blev dog ramt af flere forsinkelser og personaleændringer, herunder afskedigelsen af Mitsoda og Cluney i 2020 uden nærmere forklaring. I februar 2021 annoncerede Paradox, at Hardsuit Labs ikke længere arbejdede på spillet, og at de overvejede at annullere projektet. Beslutningen om at fortsætte udviklingen med en ny partner, The Chinese Room, er nu blevet offentliggjort, og Gud ske lov for det. 

The Chinese Room er kendt for bl.a. arbejde på; ‘Dear Esther’, Everybody’s Gone to the Rapture’ og ‘Amnesia: A Machine for Pigs’, der har vundet flere priser for deres følelsesmæssigt rige fortællinger. Studiet lader derfor til at godt rustet til at fortælle en vampyrhistorie i en moderne version af Seattle, men om de tunge RPG elementer samt kampsystemet kan klare omskiftet til The Chinese Room må tiden vise.  

For et lille indblik i hvad der forgår bag væggene hos Chinese Room, henviser vi til denne video:

Sean Greaney, vicepræsident for World of Darkness hos Paradox Interactive, sagde:  

“Vi blev straks imponeret, da vi så The Chinese Rooms forslag til Bloodlines 2. De har en ægte passion for kildematerialet, hvilket gør dem til ideelle partnere til at udvikle en historie i Vampire: The Masquerade-indstillingen, der resonerer med spillerne. Fans af franchisen kan være sikre på, at Bloodlines 2 er i gode hænder, og vi vil have mere at dele med jer i januar.” 

Med en planlagt gameplay-afsløring i januar 2024 og en lancering i efteråret 2024, er der meget at se frem til for fans af “Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2”. Yderligere information om spillet forventes at blive frigivet i de kommende måneder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming