‘Vampire Survivors’ får stor vinter-opdatering 

Dyk ned i vinterens vidundere med Vampire Survivors’ 1.7 opdatering, og pres endnu flere timer ud af det vanedannende spil. 

Udvikleren af det fabelagtige rouge-like ‘Vampire Survivors’, Poncle, inviterer udenfor i kulden med den nyeste 1.7-opdatering, døbt “Whiteout”. Årstiden nærmere sig både Jul og vinterens fredelige snefald, så det må være på sin plads, at den samme stemning sættes i ‘Vampire Survivors’. Begiv dig ud på overlevelse i det nyligt tilføjede isklædte terræn, sving om dig med nyfundne kræfter og gør brug af spillets nyeste tilføjede figur. 

Opdateringen introducerer den gådefulde She-Moon Eeta, den nyeste karakter, som slutte sig til rækken af frygtløse overlevende. Glass Fandango, et nyt våben gør også sin entré, og er She-Moon Eeta fotrukne redskab til at pløje mørkets håndlangere ned i hobetal. Våbenet angriber hurtigt i retning af dine bevægelser når du går, men langsomt, dog hele vejen rundt, når du står stille. Glass Fandango kan udvikles til den altødelæggende Celestial Voulge, så det er bare om at få samlet XP ind til den store guldmedalje. 

Den står også på masser af andet nyt indhold, nærmere bestemt to nye relics – “Antidote” og “Chaos Altemanna”, som hhv. åbner op for muligheden for at købe en ny Power Up og tranformere karakteren O’Sole Meeo, når figuren rammer et tilpas højt level. Derudover åbnes der op for seks nye achievements og en ekstra Bonus Stage. 

En ny humoristisk trailer er blevet udgivet i forbindelse med 1.7 opdateringen, og kan ses herunder: 

Out now – v1.7.0 Chilling Update – Vampire Survivors | poncle – Vampire Survivors

Foruden alle andre tilføjelser, bydes der også på et nyt 3 minutter langt soundtrack ved navn “Disk 03-01 Remedy on the Snow”, som bestemt kan anbefales at lytte igennem for at komme i den rette stemning.

Lyt til det nye soundtrack der heldigvis ikke har kunne dy sig for at gøre brog af bjælder og episke strygeinstrumenter:

Disk 03-01 Remedy in the Snow – Vampire Survivors Original Soundtrack | poncle – Vampire Survivors

I forbindelse med opdateringen meddeler udvikleren at spillet har opnået 200.000 anmeldelser på Steam, og at disse er overvældende positive, hvilket i sandhed må siges at være noget af en bedrift. 

Poncle skriver: 

“Sidste uge nåede vi 200k anmeldelser på Steam! En kæmpe tak fra alle hos poncle for jeres støtte! Som tak vil vi… fortsætte med at arbejde på VS og sådan noget!” 

Det lyder fornuftigt, så vi ser blot frem til den næste store opdatering.  

Ønskes en liste over samtlige tilføjelser henviser vi til Poncles Steam-side for ‘Vampire Survivor

Ét svar til “‘Vampire Survivors’ får stor vinter-opdatering ”

  1. Thomas Riis siger:

    Nu kan vi sgu da snart ikke bruge flere timer på det spil 😀 – Min Xbox tigger og beder om at få lov at spille noget andet efterhånden 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming