Ugens Spil | The Lords of the Fallen

På med din Dark Crusader hjelm og stop verdenen fra at gå under i Ugens Spil The Lords of the Fallen!

TITEL: The Lords of the Fallen
UDGIVELSESDATO: 13. oktober
UDVIKLER/UDGIVER: Hexworks | CI Games
PLATFORME: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S og PC

The Lords of the Fallen er efterfølgeren til Lords of the Fallen fra 2014, men er i virkeligheden en slags blød reboot af serien. The Lords of the Fallen foregår 1000 år efter sin mørke fantasy forgænger, og lover at forbedre på et væld af parametre. Blandt andet er selve spilverden fem gange større end den originale titel, samtidig med at der er blevet udviklet hel del på spillets gameplay.

For den helt store nye mekanik er ikke det intense soul-like kamp-system, hvor du kan vælge med en masse forskellige forskellige klasser, og heller ikke den brutale sværhedsgrad med fokus på episke bosskampe. Men det er derimod den fantastiske medrivende verden, som du kommer til at udforske to forskellige dele af. The Lords of the Fallen introducerer nemlig 2 forskellige verdener, Axiom – de levendes rige, og Umbral – de dødes. Du kommer til at skulle skifte mellem de to verdener for at løse gåder, besejre fjender og finde hemmeligheder, men det er selvfølgelig ikke gratis at besøge de dødes rige…

Du tager som sagt rollen som en legendarisk Dark Crusader og skal stoppe den ondskabsfulde dæmon-gud Adyr fra at blive genoplivet årtusinder efter hans første nederlag. Det foregår selvfølgelig ved at besejre imponerende bosser og monstre undervejs i din rejse igennem de levende og de dødes rige. Rejsen kommer ikke kun til at være modbydelig svær, men også helt fantastisk grafisk imponerende!

Sidst men ikke mindst, så kan hele spillet spilles igennem med en partner i online co-op, hvilket måske gør det svære spil mere overkommeligt, men gør det så sandeligt ikke mindre sjovt! 

Spillet er udviklet af Hexworks og udgivet af CI Games, og udkommer på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S og PC d. 13 oktober.

Lords of the Fallen – Story Trailer | PS5 Games

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming