Ugens Spil | Super Mario Bros. Wonder

Tag rollen som den vidunderlige blikkenslager endnu en gang!

TITEL: Super Mario Bros. Wonder
UDGIVELSESDATO: 20. oktober
UDVIKLER/UDGIVER: Nintendo Entertainment Planning & Development | Nintendo
PLATFORME: Nintendo Switch

Så er det vidunderlige i ‘Super Mario Bros. Wonder’ endelig ude! Spillet er det seneste kapitel i Mario’s 2D-sidescrollende eventyr, som er det første i over et årti. Dette spil tager dig til det fortryllende Flower Kingdom med en række spilbare figurer og introducerer blandt andet Wonder Flowers, der ændrer spillets dynamik på forbløffende måder, sammen med et væld af nye elementer!

Se vores anmeldelse af spillet her: Anmeldelse | Super Mario Bros. Wonder

I historien inviterer Prince Florian Mario og hans venner til Flower Kingdom, men Bowser har endnu en gang onde hensigter. Efter at have berørt en mystisk Wonder Flower, fusionerer Bowser slottet med Prince Florians, og kaos bryder løs. Det er nu op til Mario og hans venner om at redde Flower Kingdom og stoppe Bowser igen.

Bliv klogere på Super Mario Bros. Wonder

Spillet byder på seks verdener med forskellig variation, overraskende Wonder-effekter, karismatiske figurer, spændende spil-forandrende power-ups og farlige fjender. Indsaml badges med unikke evner, spil med venner i lokal multiplayer, og udforsk online samarbejdsmuligheder, der er masser at tage sig til i Super Mario Bros. Wonder! 

Super Mario Bros. Wonder bringer en verden af sjov og udfordring til din Nintendo Switch og er ude lige nu eksklusivt på Nintendo Switch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming