Ugens Spil | Suicide Squad: Kill the Justice League

Er I klar til Suicide Squad: Kill the Justice League?!

TITEL: Suicide Squad: Kill The Justice League
UDGIVELSESDATO: 2. februar
UDVIKLER/UDGIVER:  Rocksteady Studios | Warner Bros. Interactive Entertainment
PLATFORME: PlayStation 5Xbox Series X og Series SMicrosoft Windows

Efter en håndfuld udskydelser er Harley Quinn og co. endelig ude i denne uge som Ugens Spil – Suicide Squad: Kill the Justice League!

Spillet har været længe undervejs og er udviklet af den anerkendte Rocksteady Studios, kendt for deres arbejde på Batman: Arkham-serien. Som spiller bliver du kastet ind i en intens og actionfyldt verden, og spillet byder på en unik vinkel ved at fokusere på anti-helte fra DC-universet – Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang og King Shark – som medlemmer af Suicide Squad – med et alternativt univers’ Joker på vej i den nærmeste fremtid.

Denne gang står holdet over for deres hidtil mest udfordrende opgave: at tage kampen op mod en korrumperet Justice League overtaget af superskurken Braniac. Denne spændende præmis lover en blanding af kaotisk kamp og mørk humor. Du kan både spille spillet solo- og co-op med dine venner, hvilket giver spillerne mulighed for at dykke dybere ind i hver karakterens unikke evner og baggrundshistorier. Med en levende, åben verden baseret i et ødelagt Metropolis, lover Suicide Squad: Kill the Justice League at levere en uforglemmelig spiloplevelse, der skubber grænserne for, hvordan vi oplever superhelte og skurke i spilverdenen. På godt og på ondt.

Suicide Squad: Kill the Justice League er ude d. 2 februar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming