Ugens Spil | Marvel’s Spider-Man 2

Så er det endelig blevet tid til at tage Edderkoppe-mands masken på igen! Ugens spil er intet mindre end Insomniacs’ Marvel’s Spider-Man 2.

TITEL: Marvel’s Spider-Man 2
UDGIVELSESDATO: 20. oktober
UDVIKLER/UDGIVER: Insomniac Games | Sony Interactive Entertainment
PLATFORME: PlayStation 5

Vi vender tilbage til New York City, som denne gang er blevet udvidet med Queens og Brooklyn som tilgængelige områder. Der er gået 10 måneder siden vi sidst svingede rundt med Miles i hans eget spil, og alt virker til at køre på skinner for de to Spider-Men. Det hele bliver vendt på hovedet da Harry Osborne vender tilbage og symbioten bliver en del af Peter og Miles’ liv. For vi ved hvad symbioten kan gøre ved Spider-Man! 

Kampene er mere flydende og imponerende end nogensinde før, og når først du får masken på, så føler du dig i sandhed som Spider-Man! Der er endnu en gang masser af intense hæsblæsende setpieces, en medrivende historie, sublimt skuespil og en fantastisk verden at udforske, når du vender tilbage, som ikke bare én men to Spider-Men i Marvel’s Spider-Man 2! Det her er en af de titler i 2023, som du ikke skal misse!

Spillet er ude d. 20 oktober eksklusivt til PlayStation 5, udviklet af Insomniac Games og udgivet af Sony Interactive Entertainment.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming