Ugens Spil | Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

Dragons Quests ikoniske verden møder Pokémon i denne monster-indsamlende spin-off til den elskede RPG-serie!

Træd ind i en fortryllende verden på en rejse efter hævn i DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince. Psaro er ramt af en forbandelse og kan ikke skade noget med monsterblod. Derfor bliver han nødt til at få andre til at slås for sig – nemlig monstre! Nu må han blive en Monster Wrangler for at samle en hær til kamp. 

Spillet byder på endnu et episk eventyr i samme kaliber som andre Dragon Quest-titler tidligere. Jagten på højt rangerede monstre fører nemlig Psaro gennem de skiftende årstider i landet Nadiria og dens unikke omgivelser. Alt lige fra fra floder af boblende lava til mystiske gamle ruiner og svimlende tårne lavet af kage. Undervejs skal Psaro indsamle og tæmme ikoniske Dragon Quest monstre som fans af serien med sikkerhed kommer til at genkende! 

The Dark Prince introducerer dog et helt nyt element og på den måde nogle helt nye monstre! For Psaros succes afhænger af syntese: evnen til at kombinere to monstre og skabe et stærkere afkom. Hver ny skabelse bringer Psaro et skridt nærmere målet om at blive Mesteren af Monstrene. 

Om det lykkes? Det finder vi ud af når Dragon Quest Monsters: The Dark Prince udkommer eksklusivt til Nintendo Switch d. 1 december!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming