Ugens Spil | Call of Duty: Modern Warfare 3

Ny zombie-mode, ny Warzone og ny medrivende kampagne. ‘Call of Duty: Modern Warfare 3’ er ugens spil!

TITEL: Call of Duty: Modern Warfare 3
UDGIVELSESDATO: 10. november
UDVIKLER/UDGIVER: Sledgehammer Games | Activision
PLATFORME: PlayStation 5PlayStation 4Xbox OneXbox Series X og Series SMicrosoft Windows

‘Call of Duty: Modern Warfare 3’ fortsætter den episke saga og tager fat, hvor Modern Warfare 2 slap. Spillet kaster spillerne ind i den intense verden af moderne krigsførelse og fokuserer på den gådefulde skurk, Vladimir Makarov. Denne gang har spillerne flere valgmuligheder end nogensinde før, med en blanding af cinematiske set-pieces og åbne kampmissioner, der giver mulighed for forskellige tilgange, hvad enten det er snigende infiltration eller fuld frontal angreb. Loud and proud!

På multiplayer-fronten hylder spillet fortiden ved at genoplive 16 klassiske baner fra ‘Call of Duty: Modern Warfare 2’, nu opdateret med nye spilelementer og spiltilstande. Spændende nok introducerer ‘Call of Duty: Modern Warfare 3’ Modern Warfare-serien til Zombies, med Treyarchs Dark Aether-historie. Denne medrivende, åbne verdens zombie-oplevelse byder på overlevelses-elementer i en PvE extraction-mode og foregår på den nye Urzikstan-bane. 

Spillet introducerer også en ny Warzone-bane, Urzikstan, der tilbyder en pulserende, spændende kampplads og forskellige gameplay-forbedringer. Det er en spændende blanding af nostalgi og innovation for Call of Duty-fans og vi glæder os til at spille ‘Call of Duty: Modern Warfare 3’ d. 10 november på Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 og PC – udviklet af Sledgehammer Games og udgivet af Activision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming