Ugens Film | Trolls 3

De bedårende Trolls er tilbage endnu gang med musik, charme og familie i centrum igen!

TITEL: Trolls 3: Sammen Igen
PREMIERE: 12. oktober
FILMSELSKAB: United International Pictures
INSTRUKTØR: Walt Dohrn

Gør dig klar til at omfavne glitter, magi og musik igen, for de elskelige Trolls vender tilbage i Trolls 3: Sammen Igen, og kommer uden tvivl til at fortrylle publikum med sin smittende charme og farverige verden endnu en gang.

Efter to eventyr, hvor venskab og sjov var i højsædet, har troldene Poppy og Kvist endelig fundet sammen som et par.

Men som tiden går, begynder Poppy at afdække en hemmelig fortid hos Kvist, som engang var medlem af hendes yndlingsboyband, det legendariske BroZone, sammen med hans fire brødre. Desværre opløstes både bandet og familien, da Kvist stadig var en baby, og han har ikke set sine brødre siden.

Da en skummel duo af popstjerneskurke, Velvet og Veneer, kidnapper Kvists bror Frej på grund af hans musikalske talenter, må Kvist og Poppy tage på en følelsesladet mission for at redde Frej og genforene den splittede familie. Denne mission fører dem ud på en fantastisk rejse, hvor de står over for farer og overvinder hindringer i deres kamp for at forhindre Frejs skæbne i at blive værre end popkulturel glemsel.

Karaktererne i ‘Trolls: Sammen igen’ er stadig baseret på de elskede Gjøl-trolde, som Thomas Dam skabte tilbage i 1959, og filmen lover at levere endnu en hjertevarmende og underholdende oplevelse i Trolls-universet. 

De danske stemmeskuespillere inkluderer musikerne Stine Bramsen og Tim Schou, mens det engelske cast består af blandt andet Justin Timberlake, Anna Kendrick og Zooey Deschanel.

Filmen er produceret af DreamWorks Animation og distribueret af Universal Pictures, og kommer i de danske biografer d. 12. oktober!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming