Ugens Film | Five Nights at Freddy’s

Det populære gyser spil Five Nights at Freddy’s får nu en uhyggelig filmatisering!

TITEL: Five Nights at Freddy’s
PREMIERE: 26. oktober
FILMSELSKAB: United International Pictures
INSTRUKTØR: Emma Tammi

Filmen ‘Five Nights at Freddy’s’ er en cinematic adaptation af det populære computerspil med samme navn, der blev lanceret i 2014 og hurtigt opnåede stor popularitet hos både streamere og publikum.

Både i spillet og i filmen følger vi en nattevagt på Freddy Fazbear’s Pizza, et familiested med masser af grin, leg og hygge om dagen, men om natten forvandles det til noget helt andet. For de ellers harmløse og charmerende maskotter forvandles til dødbringende maskiner, og alt du kan gøre er at håbe på, at du klarer dig igennem din vagt.

Denne skræmmende film kommer til live takket være producer Jason Blum og hans anerkendte Blumhouse Productions, kendt for at have skabt frygtindgydende succeser som ‘Insidious’, ‘The Purge’, ‘Paranormal Activity’ og mange andre. Så der er garanti for et godt gys!

Josh Hutcherson, stjernen fra ‘The Hunger Games’, indtager rollen som nattevagten, mens rollebesætningen også inkluderer talentfulde skuespillere som Elizabeth Lail fra You og Matthew Lillard som man nok mest af alt kender som Stubbe fra Scooby Doo filmen.

Five Nights at Freddy’s er distribueret af United International Pictures.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming