Ubisofts ‘XDefiant’ udskydes på ubestemt tid

Ubisoft annoncerer via sociale medier forsinkelse af deres kommende free-to-play shooter ‘XDefiant’.

Ubisoft har via et opslag på X officielt annonceret udsættelsen af preseason lanceringen af deres kommende free-to-play arena shooter, XDefiant. Oprindeligt planlagt til lancering i oktober 2023, er spillets udgivelse blevet forsinket på ubestemt tid for at adressere uoverensstemmelser i spiloplevelsen, efter en nylig Public Test Sessions (PTS). Dette kommer i kølvandet på udviklingsproblemer i forhold til konsolcertificering.

Via et opslag på det sociale medie X, udtaler Ubisoft i forbindelse med udskydelsen: 

“Tak til alle, der deltog i vores nylige Public Test Session og fortsat står sammen med os, mens vi bygger XDefiant. PTS viste os endnu en gang jeres påskønnelse af vores hurtige gunplay, unikke maps, missionsdrevne game modes og ikoniske Faction roster. Men det afslørede også nogle uoverensstemmelser i spiloplevelsen, som vi skal adressere før lanceringen af vores Preseason. Derfor har vi truffet den svære beslutning at forsinke Preseason af XDefiant. Teamet vil fortsætte med at arbejde på at løse disse problemer og teste dem for at sikre, at vi lever op til vores mål om at være en førsteklasses arcade shooter. Vi vil dele mere information om Preseason og test, [senere]. Tak igen for jeres støtte – vi arbejder hårdt på at skabe noget virkelig specielt, og vi kunne ikke gøre det uden jer.” 

‘XDefiant’ er under udvikling til flere platforme, herunder PC (via Ubisoft Connect), PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X|S. Vi har at gøre med et FPS arena-shooter indeholdende karakterer fra andre kendte Ubisoft-titler som ‘Ghost Recon’, ‘The Division’ og ’Splinter Cell’ og blev oprindeligt annonceret tilbage i 2021. 

XDefiant: Game Overview – Deep Dive Trailer | Ubisoft

Forsinkelsen følger en række lukkede tests, der seermæssigt på Twitch, overgik de kombinerede tal fra ‘Call of Duty: Modern Warfare 2’ og ‘Warzone 2.0’. Den nyligt afholdte PTS på PC fandt sted i slutningen af september 2023, men her blev “uoverenstemmelse i spiloplevelsen” altså identificeret, hvilket har ført til udskydelsen, imens Ubisoft adresserer kritikken. 

Beslutningen om at forsinke ‘XDefiant’ kunne delvist også skyldes, at Ubisoft træder forsigtigt, efter deres tidligere battle-royale shooter ‘Hyperspace’ floppede efter for tidlig udgivelse, hvilket førte til nedlukning blot 18 måneder efter sin lancering i 2022. Derudover kan den kommende udgivelse af ‘Call of Duty: Modern Warfare 3’ den 10. november 2023, også spille en rolle, da en så stor titel potentielt kunne aflede opmærksomhed og spillere væk fra Ubisofts titel. 

Der nævnes ingen nye datoer for lanceringen, og derved må vi konkludere at spillet i skrivende stund er i udviklingslimbo, og vi må vente på ubestemt tid med at dykke ned i ‘XDefiant’ igen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming