Ubisoft er næste offer for fyringsrunder i 2023 

Ubisoft annoncerer fyringer på tværs af VFX- og IT-teams som led i omstrukturering.

Spilmediet IGN, har i en artikel annonceret at Ubisoft har indledt en betydelig omstrukturering, der resulterer i fyringen af 124 medarbejdere på tværs af deres VFX- og IT-afdelinger. 

Virksomheden har bekræftet dette, og udtaler at fyringerne er en del af et bredere initiativ for at strømline og forbedre firmaets effektivitet med en vision om langsigtet succes. Omstruktureringen inkluderer en mindskning i antallet af ansatte inden for Hybride Technologies, Ubisofts VFX-studio, og deres globale IT-team. Ubisoft fokuserer på at tilpasse sig de “skiftende krav i spilindustrien” og “opretholde sin konkurrencefordel”. 

98 af de berørte stillinger rammer ansatte i Canada, hvilket udgør cirka 2% af Ubisofts canadiske arbejdsstyrke. Disse nedskæringer spænder over administrative og IT-roller, herunder nogle inden for Hybride VFX-studio, kendt for sit arbejde på tv-serier som ‘Ahsoka’ og ‘The Mandalorian’. 

Ubisoft har udtrykt, at disse beslutninger ikke er truffet let, og at virksomheden er forpligtet til at yde omfattende støtte til dem, der forlader virksomheden i overgangsperioden. Selvom specifikationerne for støtten ikke er detaljeret, udtrykkes der stor taknemmelighed og respekt for de bidrag, de fyrede ansatte har ydet til virksomheden. 

Det er blevet lovet, at omstruktureringen ikke vil påvirke produktionshold, hvilket antyder, at den igangværende udvikling af Ubisofts aktive projekter forbliver på sporet. 

Fyringsrunden placerer Ubisoft blandt flere fremtrædende spilvirksomheder, der har måttet træffe den svære beslutning at reducere deres arbejdsstyrke i 2023. Bl.a. hos udviklerne Team17, Bungie og Naughty Dog. På trods af de triste nyheder, har Ubisoft haft et travlt år med betydelige udgivelser, herunder titler som ‘Assassin’s Creed Mirage’, ‘The Crew: Motorfest’, og ‘Just Dance 2024’. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming