Tre nye helte i ‘Overwatch 2’ blev vist frem på BlizzCon 

Blizzard Entertainment afslører nye helte til Overwatch 2 på BlizzCon 2023.

Blizzard Entertainment har løftet sløret for tre nye helte, som vil tilslutte sig rollebesætningen i den populære hero-shooter ‘Overwatch 2’. Under årets BlizzCon fik vi det første blik på den nye tank-hero, Mauga, som vil debutere i spillet den 5. december 2023, hvilket sammenfalder med lanceringen af sæson 8. Dion Rodgers, art director for ‘Overwatch 2’, understregede betydningen af Maugas introduktion, som værende den første samoanske karakter i franchisen, hvilket afspejler Blizzards forpligtelse til bred kulturel repræsentation. 

Se traileren der præsenterer den nye hero Mauga:

Mauga | New Hero Gameplay Trailer | PlayOverwatch

Mauga er dog ikke den eneste nye tilføjelse til ‘Overwatch’-universet, da to yderligere helte er planlagt til udgivelse i 2024. Venture, en damage-hero, vil gøre sin entré i Sæson 10, og lader til at gøre brug af et projektilbaseret våben. Efter Venture forventes ankomsten af en support-hero med kodenavnet “Space Ranger”, og denne vil blive tilgængelig i sæson 12. Begge helte forbliver indhyllet i mystik, da vi kun er blevet beriget med concept art af disse. 

Blizzard annoncerede foruden nye heroes, også den nye game mode “Clash PvP”, en strategisk kamp med fem punkter på række. Hold vil stræbe efter at erobre alle fem punkter eller blot opnå den højeste score for sejr. Dette game mode vil være sat på Honaoka-mappet, en nyskabt version af det ikoniske Hanamura-map. 

Udover de nye heroes og Clash PvP, vil ‘Overwatch 2’ også byde på en gentænkning af det konkurrencemæssige system, der lover nye competitive rewards og kommende sæsontemaer, som lyder på; H.P. Lovecraft inspireret “eldritch horror”, egyptisk mytologi og et univers, hvor helte og skurke bytter roller. 

Mens disse tilføjelser lyder fornuftige, forblev Blizzard tavs om det kommende PvE-indhold. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming