Tjek det nye Call of Duty Zombies ud!

Den nye zombie-mode i Call of Duty: Modern Warfare III ser mega fed ud!

Vi fik for lidt tid siden løftet sløret for det kommende ‘Call of Duty: Modern Warfare 3’ og sammen med det hørte vi om det tilhørende zombie-mode. Zombie-moden er efterhånden blevet en fan-favorit siden det blev introduceret i Call of Duty: World at War fra 2008, og i denne omgang kommer zombie-mode større og mere ambitiøs end nogensinde før!

Du er nemlig ikke længere alene med dine venner. Hvor man tidligere opererede i squads af omkring 4 spillere, så er det nu en stor åben verden hvor flere squads befinder sig i sammen med dit hold. Det virker utrolig ambitiøst og virkelig gennemført, og tidligere har vi ikke fået mange detaljer at vide om det kommende imponerende zombie-mode.

Nu har vi endelig fået en længere gameplay trailer, og er du vimmer det ser godt ud! Det kommer til at være en fuld åben verden i denne omgang, hvor flere hold kæmper imod horder af udøde væsner! Til forskel fra tidligere titler, hvor zombies foregik i runder, så foregår det nu i zoner. Du skal altså overleve en zone før du kommer videre til den næste, hvor hver zone stiger i sværhedsgraden.

I kan tjekke det imponerende gameplay ud i traileren herunder.

Zombies Reveal Trailer | Call of Duty: Modern Warfare III

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming