The Sims 5 bekræfter free-to-play strategi

Så er det endelig blevet bekræftet! Det kommende The Sims bliver gratis, men det vil ikke erstatte ‘The Sims 4’ foreløbigt.

Er du ved at være træt af ‘The Sims 4’, og hungrer efter en ny udgave af det ubetinget mest populære life-sim spil nogensinde? Så er chancerne store for, at du er spændt som en flitsbue på, at ‘The Sims 5’ – også kaldet “Project Rene” – nærmer sig med hastige skridt. Electronic Arts står stadig ved roret under udviklingen og har netop, via en ny “Behind The Sims”-video, bekræftet, hvad der længe har været rygtet: at den næste udgave af The Sims bliver en free-to-play titel. Nyheden rejser adskillige spørgsmål om, hvad det betyder for franchisens fremtid, især for det allerede populære ‘The Sims 4’, som selv blev gratis i sin grundform tilbage i oktober 2022. 

Hele Behind The Sims-udsendelsen kan ses herunder: 

En af de mest interessante aspekter af annonceringen er, at ‘The Sims 5’ er planlagt til at være et nyt spil i serien, men ikke erstatte ‘The Sims 4’ direkte. Det betyder, at 4’eren stadig vil blive understøttet i godt stykke tid, hvilket gør, at vi ikke fra start bliver nødt til at skyde en hvid pil efter de tusindvis af kroner, der er blevet brugt på et utal af udvidelsespakker. Ifølge EA vil de to spil tilbyde “forskellige oplevelser,” hvilket giver spillerne mulighed for at vælge deres fortrukne version af spillet baseret på deres personlige præferencer. 

I modsætning til ‘The Sims 4’, hvor spillere ofte skal købe hele udvidelsespakker for at opleve nye elementer, vil “Project Rene” tilbyde en mere fleksibel model. For eksempel vil grundlæggende vejreffekter som sne og regn være gratis for alle, men spillere kan vælge at købe specifikke aktivitetspakker, som f.eks. en “Vintersports pakke” eller lign.. 

“Project Rene” vil sandsynligvis også tilbyde sæsonbestemt eller tematisk indhold, der kan købes separat. Dette kunne inkludere alt fra juledekorationer til særlige karaktertræk til dine Sims. 

Modellen kan også åbne døren for individuel tilpasning. Spillere kan vælge at investere i de aspekter af spillet, der interesserer dem mest, såsom indretning, karriereudvikling eller sociale interaktioner. 

Den femte udgave af The Sims må siges at sigte mod en ambitiøs fremtid for franchisen, en der inkluderer gratis adgang, multiplayer-funktioner og en ny, fleksibel tilgang til indholdskøb. 

Foruden snak om det næste spil i serien, bød “Behind The Sims”-videoen også på masser af information om den kommende udvidelsespakke til “The Sims 4” og mobilversionen af spillet. Så hvis det er din kop te, så anbefaler vi at se videoen igennem, på trods af dens noget sukkersøde og overgearede stil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming