‘The Last of Us Part II Remastered’ kommer til januar 

En betalt opgradering til et af verdens mest elskede spil er nu sat til at udkomme i starten af næste år, men der bydes på mere end bare en grafisk opgradering.

Naughty Dog har endelig annonceret udgivelsen af ‘The Last of Us Part II Remastered’, som allerede lanceres på PlayStation 5 d. 19. januar 2024. Den definitive udgave af spillet, oprindeligt udgivet i 2020, lover at forbedre spiloplevelsen med adskillige funktioner og forbedringer. 

Først of fremmest lover den remastered version forbedret grafik, inklusiv native 4K-output i “Fidelity Mode” og 1440p opskaleret til 4K i” Performance Mode”. Et “Unlocked Framerate”-valg vil være tilgængeligt for TV’er, der understøtter Variable Refresh Rate (VRR), og dertil vil der findes forbedringer i teksturopløsning, skyggekvalitet og den samlede detaljegrad i spillet. 

‘The Last of Us Part II Remastered’ introducerer også nye game modes for at bidrage til spiloplevelsen. “No Return Mode”, en roguelike survival mode, byder på tilfældige møder med fjender, og giver derved spillerne mulighed for at opleve spillets kampsystem på nye måder. Denne game mode inkluderer en række spilbare karakterer, som vi tidligere har stiftet bekendskab med i ‘The Last of Us’-franchisen, men ikke nødvendigvis har haft muligheden for at spille tidligere.

Se glimt af alle de nye funktioner, og nye spilbare figurer, i den nyligt udgivne trailer fra Playstation:

The Last of Us Part II Remastered – Announce Trailer | PlayStation

Yderligere giver “Guitar Free Play Mode” spillere muligheden for, at fordybe sig i spillets musik ved hjælp af forskellige instrumenter og lydeffekter, som erstatter de ellers beroligende toner fra den seksstrengede. “Lost Levels” giver et indblik i spillets tidlige udviklingsfaser, ved at åbne op for adgang til spilbare sektioner, som ellers blev valgt fra i det fulde spil. Disse har tilknyttet udviklerkommentarer, til dem der virkelig vil nørde ned i spillets tilblivelse. “Speedrun Mode”, først introduceret i ‘The Last of Us Part I’, vil heldigvis også gøre et comeback, så dem med trang til perfektion ikke føler sig ladt i stikken. 

Det vil være muligt at tilvælge et kommentarspor til spillets cutscenes, og derved få indsigt i spillets kerneøjeblikke fra instruktøren Neil Druckmann, den narretive leder Halley Gross og skuespillere som Troy Baker, Ashley Johnson og Laura Bailey. Denne funktion har til formål at give en dybere forståelse af historien og karaktererne. 

For at forbedre indlevelsen, integrerer spillet PS5’s DualSense trådløse controllers haptisk feedback og adaptive triggers. Titlen bringer selvfølgelig også dens elskede tilgængelighedsfunktioner tilbage, men tilføjer dertil yderligere funktioner såsom “Descriptive Audio og Speech to Vibrations”, som bliver brugt til at indikere når figurer i spillet snakker. 

Forudbestillinger til ‘The Last of Us Part II Remastered’ begynde d. 5. december. Naughty Dog annoncerede dertil, at eksisterende PS4-ejere af ‘The Last of Us Part II’ kan opgradere til den digitale version af det remastered spil for 10 USD (ca. 70,- DKK) ved lancering. Det vil også være muligt importere gemte spil fra den oprindelige udgivelse til den remastered version. 

Man kan synes hvad man vil ang. den betalte opgradering, men med alt det ekstra indhold, der følger med i den remastered versionen, er det svært at brokke sig. Vi glæder os i hvert fald. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming