‘THE FINALS’ overraskede med 7.5 millioner spillere!

Den åbne beta klarede sig langt over forventning til det kommende free-to-play skydespil!

Vi kan nok hurtigt blive enige om, at vi er ved at være godt trætte af generiske free-to-play skydespil, som enten er proppet til randen med mikrotransaktioner eller ikke har haft en enkelt original tanke. Så da ‘THE FINALS’ åbnede dørene for deres åbne beta, var der mange som ikke havde de højeste forventninger.

Den åbne beta var tilgængelig lidt over en uge, og den klarede sig ærligt talt en hel del over forventning i forhold til elevator-salgstalen! Embark Studios – udviklerne er spillet – har nemlig postet på X, at over 7.5 millioner spillere sprang ind i arenaen for det kommende skydespil. Selvom forventningerne nok var lave hos mange, så overraskede ‘THE FINALS’ ved at tilbyde et friskt pust til free-to-play skydespils-genren.

Embark Studios består blandt andet af tidligere udviklere fra Battlefield spilserien, og det kan faktisk mærkes i skydespils-delen som er intens og velkonstrueret, men alligevel minder spillet mere om Respawn Entertainment’s Apex Legends eller high-speed Valorant end Warzone eller Battlefield.

Det er hurtigt, intens og fyldt med sjove innovative spilmekanikker, og jeg er spændt på hvordan det kommer til at klare sig når spillet engang udkommer, og om spillet er fyldt til randen med mikrotransaktioner eller ej.

Her kan I se Embark Studios X-post:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming