‘The Elder Scrolls’ får nyt spil i stil med ‘Fallout Shelter’

Bethesda annoncerer ‘The Elder Scrolls: Castles’ – et nyt mobilspil i Elder Scrolls Universet bygget på den populære formular fra ‘Fallout Shelter’.

Bethesda Game Studios, udviklern bag bl.a. ‘The Elder Scrolls V: Skyrim’ og ‘Fallout Shelter,’ har annonceret et nyt mobilspil, ‘The Elder Scrolls: Castles.’ Spillet er nu tilgængeligt i early access på Google Play og giver mulighed for at blive hersker over sit eget slot og dynasti i The Elder Scrolls universet.  

‘The Elder Scrolls: Castles’ er et simulationsspil i stil med ‘Fallout Shelter’, der lader spillerne bygge og administrere deres eget slot. Spillet går ud på at udvide slottet rum for rum, mens man tager sig af kongerigets forskellige udfordringer ved at beslutte, hvordan man vil både styre og reagere på undersåtternes anmodninger. Der er også et quest-element, hvor spillerne skal skabe forskellige helte, udstyre dem med gear og sende dem i kamp mod klassiske Elder Scrolls-fjender for at indsamle ressourcer. 

Hver dag i det virkelige liv dækker en hel årrække i spillet. Træn dine undersåtter, navngiv arvinger og oprethold orden for at hjælpe dit kongerige med at blomstre. Derudover skal du tilpasse dit slot fra bunden, tilføje og udvide rum, placér luksuriøse dekorationer og tildele undersåtter arbejdsstationer for at sikre, at dit slot har ressourcerne til at trives. 

Der skal også træffes masser af beslutninger, der påvirker dit lille kongerige. Vil du risikere en begrænset madforsyning for at hjælpe et naboland? Hvordan skal en opildnet diskussion mellem dine tilhængere afgøres? Dine valg bestemmer, om dit styre vil inspirere til fremgang eller føre dit slot til til undergang. 

Et quest-system skal der også til. De helte du har passet og plejet skal udstyres med episk udstyr og sendes i kamp mod et væld af fjender. Dette sker for at indsamle værdifulde genstande og holde dit kongerige i vækst. 

Spillet er i øjeblikket i early access på Google Play. Det er uklart, hvor længe  fasen vil vare, da der generelt er mangel på information om spillet på nuværende tidspunkt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming