Super Marios nye stemme afsløret

Nintendo afslører Kevin Afghani som den nye stemme for Mario.

“It’s-a me, Afghani!” – Nintendo har endelig officielt meddelt, at Kevin Afghani er Marios nye stemme. Meddelelsen kommer i kølvandet på måneder med spekulationer efter nyheden om, at Charles Martinet, den tidligere ikoniske stemmeskuespiller for Mario, ikke længere ville lægge stemme til karakteren, men i stedet tage jobbet som Mario-ambassadør. 

Hør de nye stemmer i denne trailer til det kommende ‘Super Mario Bros. Wonder’:

Super Mario Bros. Wonder – Overview Trailer | Nintendo of America

Stemmeskuespilleren Kevin Afghani er kendt for sine roller i ‘Genshin Impact’, hvor han lagde stemme til Arnold, og i ‘Dragon Ball R&R’, hvor han lagde stemme til Raditz. Derudover har han også lagt stemme til flere figurer i kortfilmen ‘Secret History of Cuphead’. Afghani udtrykte sin begejstring på X og udtalte følgende:  

“Utroligt stolt over at have lagt stemme til Mario og Luigi i Super Mario Bros. Wonder. Tak til Nintendo for at invitere mig ind i Flower Kingdom.” 

Meddelelsen om Kevin Afghani som den nye stemme for Mario, markerer det første skift i den ikoniske blikkenslagers stemme, siden Charles Martinet sagde “Wa-huu” for første gang, tilbage i 1996 i ‘Super Mario 64’. Det lader ikke til at man som udgangspunkt kan høre den store forskel i den nye stemme, men det ændrer ikke på hvor store sko Kevin Afghani skal fylde ud. Vi ønsker ham alt held og lykke.  

Kevin Afghani vil lægge stemme til både Mario og Luigi i det kommende spil, ‘Super Mario Bros. Wonder’, som udkommer eksklusivt på Nintendo Switch d. 20. oktober 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming