‘Super Mario Wonder’ er det bedst sælgende Mario-spil i Europa, nogensinde 

Rekordbrydende europæisk salgstal for Nintendos ‘Super Mario Bros. Wonder’, cementerer titlens success.

Nintendos nyeste udgivelse, ‘Super Mario Bros. Wonder’, har ramt en bemærkelsesværdig milepæl angående salgstal i Europa. Spillet er nemlig gået hen og blevet regionens hurtigst sælgende titel i spilserien, siden lanceringen d. 20. oktober 2023. De nøjagtige salgstal forbliver dog ukendte. 

Nyheden blev bekræftet af Nintendo d. 26. oktober 2023 via et X-opslag, der dog i skrivende stund er blevet fjernet af uforklarlige årsager. Beskeden lød som følgende:  

“Wowie zowie! I løbet af de første tre salgsdage er #SuperMarioBrosWonder blevet det hurtigst sælgende Super Mario-spil nogensinde i Europa. En kæmpe tak til alle, der hjalp med at gøre denne lancering fantastisk.” 

Spillets tidlige kommercielle succes blev også afspejlet i Storbritannien, hvor det sikrede sig positionen som den tredjestørste Mario-lancering målt i fysisk salg, kun overgået af ‘Super Mario Odyssey’ og ‘New Super Mario Bros.’  

Her på Pixel.tv er vi enormt begejstrede for det nye spil i Mario-serien, og hvis du er nysgerrig på vores vurdering, henviser vi til vores anmeldelse af spillet:

Super Mario Wonder – Anmeldelse | Pixel.tv

Mario har alle været blandt de største spil-franchises i verden, og det er dejligt at få bekræftet at spilserien stadig levere spiloplevelser fra øverste hylde. 


Skønt den store success nåede ‘Super Mario Bros. Wonder’ umiddelbart ikke at overgå ugens anden store udgivelse ‘Spider-Man 2’, som i den grad imponerede med sekscifrede salgstal. Derudover markerer ‘Super Mario Wonder’ også det første spil i Mario-serien med en ny stemmeskuespiller som Mario

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming