Suicide Squad: Kill the Justice League har stadig live-service elementer

Vi har endelig fået nyt at se fra Suicide Squad, som desværre fortsætter kursen med mikrotransaktioner…

Efter en katastrofal fremvisning af Rocksteadys kommende Suicide Squad: Kill the Justice League tilbage i februar var studiet nødt til at omstrukturere spillet. Det var originalt planlagt at spillet skulle have været ude d. 26 maj, efter en i forvejen udskydelse, men det skulle ikke blive tilfældet. For kort efter det store ramaskrig som fremvisningen medbragte udskød til spillet til 2. februar 2024.

Mange forventede og håbede på, at den ekstra tid ville få Rocksteady på andre tanker end live-service-drømmen, men det lader desværre ikke til at være tilfældet. I går udgav spiludvikleren nemlig 20 minutters gameplay blandet med udvikler snak, som både viste en masse nyt frem, men som så sandeligt også viste de samme røde flag frem som spillet gjorde i februar.

Først og fremmest ligger videoen vægt på, at spillet kan spilles alene – fyldt med cutscenes, episke kampe og elskede DC karakterer, men det kan ikke undgås at italesætte, at der stadig er live-service elementer. Via spillets pre-order side kan det tydeligt ses, at der både kan købes outfits, deluxe edition og Battle Pass til spillet – som ikke just tyder på en ændring i kurs fra Rocksteady.

Derudover beskriver siden, at spillet kommer til at udvikle sig post-launch:

Post-launch, players can expect a continuously evolving Metropolis with free new playable villains, environments, weapons, in-game events, and more, all included with purchase of the base game.

Selvom det lægger vægt på “gratis” indhold efter lanceringen, så kan Rocksteady ikke købe sig til ‘goodwill’ hos forbrugerne – i hvert fald ikke hos mig – og jeg er spændt på hvor slemt det ender når spillet udkommer d. 2 februar 2024!

Suicide Squad: Kill the Justice League – Suicide Squad Insider 01 – Story & Gameplay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming