Store planer for ‘Ghostrunner 2’

‘Ghostrunner 2’ DLC-planer afsløret, og de inkluderer ny game-mode og et væld af cosmetics.

Udvikleren One More Level, har i samarbejde med 505 Games, fremlagt planerne for det kommende års DLC til ‘Ghostrunner 2’, der er planlagt til udgivelse d. 26. oktober 2023. DLC-udvalget består af fire kosmetiske pakker og en ny game-mode kaldet ‘Endless Moto Mode’, så Jack skulle meget gerne have mulighed for at hakke sig igennem tonsvis af fjender med ekstra god stil. 

En oversigt over planerne kan ses her: 

Serien af kosmetiske pakker begynder med ‘Ice Pack’, der udgives den 7. december, og indeholder tre sværd skins, tre hånd skins og et motorcykel skin. Efterfølgende er ‘Dragon Pack’ og ‘Heat Pack’ sat til udgivelse i henholdsvis februar og juni. Hver pakke tilbyder et nyt sæt af tema-kosmetiske items, der skulle forbedrer spillets ellers i forvejen imponerende visuelle stil. Den nye game-mode, “Endless Moto Mode”, sammen med “Anniversary Pack”, er planlagt til udgivelse i henholdsvis september og oktober 2024. 

Det er muligt at købe disse DLC pakker og den nye game-mode separat eller sammen med rabat som en del af Season Pass. Ønskes den fulde pakke og mere til, inkluderer ‘Brutal Edition’ af ‘Ghostrunner 2’ både Season Pass, eksklusive kosmetiske items og 48 timers tidligere adgang til spillet fra tirsdag d. 24. oktober, – til forskel fra Deluxe og Standard udgaverne, der udgives torsdag d. 26. oktober. 

Se traileren til det kommende season pass herunder: 

Ghostrunner 2 Season Pass Trailer | 505 Games

‘Ghostrunner 2’ vil være tilgængeligt til PlayStation 5, PC og Xbox Series X|S.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming