Stor opdatering til ‘Vampire Survivors’ ude i dag! 

‘Vampire Survivors’ viser ny stor 1.8 opdatering frem, kaldet “Adventures”. 

Den fantastiske auto-shooter ‘Vampire Survivors’ er modtager i dag en betydelig opdatering, der introducerer en ny “Adventures”-mode med introduktionen af patch 1.8. Denne opdatering, annonceret af udvikleren Poncle, introducerer en væsentlig udvidelse af gameplay og universet til rogue-lite spillet, der tog alle med storm tilbage i 2022. 

Se gennemgangen af den nye opdatering herunder: 

v1.8 Adventures – Vampire Survivors | poncle – Vampire Survivors

I den nye Adventures-mode vil spillerne opleve en remixet version af hovedspillet. Denne mode introducerer selvstændige, små historier, der nulstiller og remixer spillets indhold. De små, uafhængige historier i spillet giver forhåbentlig et frisk perspektiv på gameplayet “Vampire Survivors,” og tilbyder ny narrativ dybde og karakterudvikling, der ellers ikke har været i fokus tidligere. 

1.8-opdateringen er ude på PC og Xbox den 6. december, med efterfølgende udgivelser planlagt til Nintendo Switch og mobile platforme på “et senere tidspunkt”. Opdateringen vil indledningsvis lanceres med to Adventures-quests, der er tilgængelig for alle, og en enkel der kræver de to tidligere udgivne DLC’er. Flere forventes at blive tilføjet periodisk, hvilket gerne skulle sikre løbende underholdning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming