‘STAR WARS: Eclipse’ er stadig under udvikling

Quantic Dreams kommende STAR WARS spil er altså stadig i støbeskeen, forsikrer spilstudiet.

Tilbage i 2021 annoncerede udvikleren Quantic Dream, at de var i gang med et episk STAR WARS-spil med undertitlen Eclipse. Spilstudiet er kendt for sine intense narrative spil, som eksempelvis Heavy Rain og Detroit: Become Human, og Eclipse lovede et spil i samme spilstil som deres forrige titler. Det var en mega spændende præmis og en annoncering som jeg personligt så meget frem til. Nu er vi i året 2023, og cikadelydene er overdøvende. Det har selvfølelig fået folk til at tvivle på om spillet er endt i udviklingslimbo eller er blevet aflyst helt.

I et nyligt interview med IGN under Tokyo Game Show udtalte Quantic Dreams Vice President of Marketing Lisa Pendse, at spillets udvikling stadig er i gang. Ordvalget hun brugte var, at spillet “simrer” og er ikke klart endnu. Det lyder lidt som en vag undskyldning for at spillet næsten er gået i stå, men tydeligvis eksisterer det stadig.

Til IGN udtaler hun:

“Et af de store fokuspunkter, vi har haft, da vi annoncerede Star Wars Eclipse, var at sikre, at det var klart, at dette faktisk er et action-eventyrsspil, der har alle de elementer, som man ville forvente og ønske fra en Quantic Dream-titel, nemlig intrikate forgrenede narrativer og flere spilbare karakterer,”[…] “Der er ingen ‘game over’. Alle kan dø, alt kan ske, og historien fortsætter på en måde, så de karakteristiske træk stadig er til stede. Men det, vi har arbejdet på, er endnu mere at forbedre vores ekspertise inden for gameplay-området.”

Der er stadig ingen udgivelsesdato og heller ikke nogen pres på for at annoncere en i den nærme fremtid fortæller Pendse yderligere. Spillet kommer når det er klart, og sådan er det. Så må vi væbne os med tålmodighed indtil vi får mere nyt. Forhåbentlig går der ikke flere år, men hvem ved?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming